DOLAR 32,2727 % -0.24
EURO 34,8270 % -0.09
GRAM ALTIN 2.390,12 % -0,14
ÇEYREK A. 3.907,85 % -0,14
BITCOIN 63.797,25 0.146
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Çetin’den 15 Temmuz mesajı

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2019 - 11:44

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, “Milletimizin asırlar boyu cephede kanıyla, canıyla ve gücüyle elde ettiği toprağını, yurdunu, ana ocağını masa başı oyunlarıyla, diplomatik tuzaklarla elde edemeyen karanlık güçlerin son piyon olarak ortaya sürdüğü FETÖ ihanet şebekesi, 15 Temmuz gecesi milletin direnişi karşısında bozguna uğramış ve yeni Türkiye’nin ayak seslerini ve dirilişini tüm dünya görmüştür.” Dedi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Çetin, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çetin mesajında, 15 Temmuz 2016’da kuruluşundan itibaren Türkiye’nin varlığına, birliğine ve kardeşliğine karşı gizli bir gündemle iş yürüten, din kisvesi altında Müslümanların duygularını sömüren FETÖ elebaşı ve onun ihanet çetesinin ülkemize hain ve alçakça saldırısıyla adeta kalbinden hançerlendiğini vurguladı.

İlçe Başkanı Çetin, terör çetesinin 15 Temmuz’da Milli iradenin vücut bulduğu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombaladığını, Emniyet ve kamu kurumlarını işgal ettiğini, vatansever asker ve polislerimizi şehit ettiklerini ve birçok vatandaşımızın tank ve mermilerin hedefi yapılarak şehit ve gazi olduğunu hatırlatarak, “Aziz vatanımız, o ihanet gecesi, birlik ve beraberliğimize kast eden ucu dışarıdaki ihanet şebekesinin alçakça saldırılarına maruz kaldı. Milletimizin asırlar boyu cephede kanıyla, canıyla ve gücüyle elde ettiği toprağını, yurdunu, ana ocağını masa başı oyunlarıyla, diplomatik tuzaklarla elde edemeyen karanlık güçlerin son piyon olarak ortaya sürdüğü FETÖ ihanet şebekesi, 15 Temmuz gecesi milletin direnişi karşısında bozguna uğramış ve yeni Türkiye’nin ayak seslerini ve dirilişini tüm dünya görmüştür” şeklinde konuştu.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin mesajını söyle sonlandırdı: “15 Temmuz gecesi demokrasimize pranga vurmak isteyen terör örgütleri, karşılarında yek vücut bir milli ruh ve demokrasisine sahip çıkan Türk milletini bulmuş ve bu alçakça girişim bastırılarak failleri yakalanmıştır. Aradan geçen zaman içerisinde bu ihanet şebekesinin tüm yapılanmasının çökertilmesi için de gereken her türlü adım kararlılıkla atılmış ve atılmaya da devam etmektedir.

Kalkışmanın önlenmesinde milletimize büyük bir motivasyon veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarımızı sokağa daveti, Türk milleti ile demokrasimizi ayakta tutma kararlılığı gösteren siyaset ve devlet adamlarımızın dik duruşları, halkımızın cesareti, fedakarlığı ve vatan sevgisi sayesinde şahlanan milli ruh yeni bir kahramanlık destanı yazmıştır. Milletimiz, devletine, istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak dünya hafızasına ‘darbeyi durduran halk’ övgüsüyle altın harflerle kazınmıştır.

15 Temmuz’un sene-i devriyesinde, o ihanet gecesinde şehit ve gazi olan tüm vatan evlatlarımızı şükran ve minnetle anıyor; Cenâb-ı Allah’tan şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa ve sağlık diliyorum. Ayrıca 15 Temmuz gecesi siyasi ve ideolojik tutulmaları bir yana bırakarak demokrasinin ve milli iradenin yaşatılması için göğsünü tanklara, mermilere ve bombalara siper eden, canı pahasına mücadele veren aziz vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

Habertrak/Özlem İnan