DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.362,81 0.89
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Elektrik kabloları tehlike saçıyor

Son Güncelleme :

21 Ağustos 2019 - 14:09

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Ya birisi ölürse? Köpek Nöbeti bırakırsa?

Haftalardır kopmuş durumdaki kablolar son çırpınışlarını yaşıyor. Akşamları bir köpek tarafından kötü niyetli kişilerin, kötü niyetlerinden korunan kablolar, her an bir faciaya sebep olacak durumda.

Süleymanpaşa İlçesi’nin Gündoğdu mahallesi Sermi Haza sokağının başlangıcı noktasında apartmanın dış duvarları ile elektrik direğine monte edilmiş olan tahminen elektrik kabloları kopmuş olduğundan haftalardır yere yakın bir mesafede duruyor. Mahalle sakinleri, “İlgilileri uyardık. Şuana kadar ne gelen var, ne de giden” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

İlgilenilmeyen bu tehlike saçan elektrik kabloları ile akşamları bir köpek sahip çıkarak, bu kablolara dokunmak isteyen, elleyen ve ilgisiz kişilere engel oluyor. Olası bir tehlikeye karşı kablolar ile ilgilenmek isteyen kötü niyetli kişilere köpeğin engel olduğunu mahalle sakinleri belirtiyor.

Mahalle sakinleri ise “sokağın arka kısmında bulunan elektrik direğine bağlı olan kabloların akıbetini merak ediyoruz. İlgili bütün yetkililere sesleniyoruz.geçmişi dere yatağı olan zamanla doldurulan ve adeta bir mahalle olan ilgili partmanlar zincirinin olduğu, tehlike saçan bu kablolar ne olacak? Akşam eğer mevcut duyarlı köpek giderse, sonuç ne olur? Bilemiyoruz? Tekrar hatırlatmak istedik” diye veryansında bulundular. Habertrak/Ayşe Keşkek