DOLAR 32,3643 % -0.37
EURO 34,8187 % -0.04
GRAM ALTIN 2.400,35 % -0,92
ÇEYREK A. 3.924,57 % -0,92
BITCOIN 59.265,83 1.06
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Ergene Belediyesi stratejik plan toplantıları

Son Güncelleme :

25 Haziran 2019 - 10:36

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Ergene Belediyesi stratejik plan çalışmaları kapsamında iç paydaşlar ve tüm birim yöneticileri ile dış paydaşların katılımıyla stratejik plan toplantılarına başladı.

5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu uyarınca her seçim döneminden sonraki ilk altı ay içinde Kurumsal Stratejik planın hazırlanarak kabul edilmesi, yasal bir zorunluluk. Bu kapsamda belediye de stratejik plan çalışmaları başlatıldı. Plan çalışmalarına iç paydaşlar olan tüm birim yöneticileri ve çalışanlar ile dış paydaşların aktif olarak katılımı çalışmaların başarı ile sonuçlandırılmasında önemli rol oynamaktadır.

Ergene Belediyesi Marmaracık ek hizmet binasında önce ki gün gerçekleşen stratejik plan toplantısı katılımcılar adına çok verimli geçti. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunarak ilçeye değer katacak projeler hazırlandı.

Güçlü kadro ve tüm enerji ile Ergene adına çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergeneyi Birlikte Yöneteceğiz sloganıyla çıkmış olduğumuz hizmet yolunda Belediyemiz bünyesinde yapılan stratejik plan çalışmaları Ergenemiz için çok büyük önem taşıyor. Yapılan bu verimli toplantılarda birim yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulunarak, Ergene için en iyi hizmetleri yapmak adına gelecek planları yapıyoruz. Belediyeler için stratejik planlama rehberi toplantılarımıza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Ergene Belediyesinin düzenlemiş olduğu stratejik planlama rehberi toplantısının ikincisi 01.07.2019 tarihinde saat 14.00’da Ergene Belediyesi Ulaş hizmet binasında yapılacak. Ergene için büyük önem arz eden bu toplantılara arzu eden tüm vatandaşlar katılabilir.

Habertrak/Özlem İnan