DOLAR 32,2809 % 0.11
EURO 34,8666 % 0.02
GRAM ALTIN 2.413,19 % 0,16
ÇEYREK A. 3.945,56 % 0,16
BITCOIN 63.494,57 -0.484
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Hatırnaz ve Karaca Ailesi’nin mutlu gecesi

Son Güncelleme :

26 Haziran 2019 - 10:13

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Babaeski İlçesi’nde ünlü Fotoğraf Sanatçısı Stüdyo Yalçın Durmuş’un Baş Asistanı olan Seray Hatırnaz, Golden Rose Erkul Kozmetik’te çalışan Ahmet Karaca ile dünya evine girdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Gündüz Onat Festival Alanı Tansa Mini Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem Kına ve Düğün Törenine, Babaeski ve İstanbul’dan çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Babaeski İlçesi’nin saygın ailelerinin başında gelen, Mezide ve Güney Hatırnaz çiftinin biricik kızları olan Seray Hatırnaz, bir süredir birlikte olduğu Emine ve Necati Karaca çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet Karaca ile düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile evlendi.

Bir birine çok yakışan genç çiftin mutlukları gözünden okunduğu gecede, Hatırnaz ve Karaca Ailesi gelen konukları düğün salonu girişinde karşıladılar.

Gelen konukların gece boyunca, muhteşem müziğin eşliğinde sahnede doyasıya eğlendiği, Kına ve Düğün Töreni’nde, Seray Hatırnaz Karaca ve Ahmet Karaca çifti, davetlilere eşlik ederek, hiç yerine oturmadılar.

Seray Hatırnaz Karaca gecenin sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında; “Benim hayatımın en güzel günü, kına gecem, öncelikle bizi bu özel ve en mutlu gecemizde bizi yalnız bırakmayan tüm sevdiklerimize çok ama çok teşekkür ederiz. Âşık olarak aldığım gelinliğim için @mesrevessposa’ya, gecemi mükemmelleştiren ve birbirinden güzel organizasyonlar, birbirinden güzel bindallı ve kaftanlar için ve her anımda yanımda oldukları için @amayorganizasyon’a, güzel el buketim ve gelin arabamız için @derin_cicekcilik’e, saçlarım ve makyajım için @yasasoner ve tabii ki bu anlarımı ölümsüzleştiren en sevdiklerim @studyoyalcin39 ve @durmusnuray’a çok ama çok teşekkür ederim. Biz artık evliyiz, mutluluğumuzu bizimle paylaşan, yanımızda olmak isteyip, olamayan tüm dostlarımıza, sevdiklerimize çok teşekkür ederiz. Hepiniz iyi ki varsınız” dedi.

Tören sonrası ise çok mutlu olduklarını belirten çift, balayını geçirmek üzere Kıbrıs’a gideceklerini belirtti.

Bizde HaberTrak Gazetesi Ailesi olarak, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

Habertrak/Metin Karakuş