DOLAR 32,2880 % -0.19
EURO 34,7592 % -0.21
GRAM ALTIN 2.398,09 % 0,19
ÇEYREK A. 3.920,88 % 0,19
BITCOIN 63.821,21 1.126
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İlçe Başkanı Çetin’den esnaf ziyareti

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2019 - 16:09

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi  Çetin, “AK Partimiz sadece seçimlerde çarşı ziyareti yapan bir parti değil. Her daim halkımızın yanındayız ve halkımıza hesap veriyoruz.” dedi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, parti yöneticileriyle beraber esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yoğun parti programları dışında mesaisinin çoğunu AK Parti İlçe Başkanlığı binasında vatandaşların sorunlarına çözüm için harcayan İlçe Başkanı Sezayi Çetin, rutin çarşı ziyaretleri kapsamında önceki gün Hükümet Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi, çözüm için fikir alışverişinde bulundu.

TEK YÖN ELEŞTİRİSİ

Ziyaret esnasında Süleymanpaşa Belediyesince Hükümet Caddesi’nin çift şerit olarak düzenlenmesine ilişkin kamuyu oluşturmak üzere açılan standı ziyaret ederek imza kampanyasına destek veren Sezayi Çetin, ” Gücünü milletten alan, halkın değerlerine öncelik veren ve kurulduğu günden beri vatandaşın gönlünde taht kuran AK Parti, bu başarısını halkın taleplerine gösterdiği hassasiyetle sağlamış ve bugünlere gelmiştir. Çift yönü kişisel hırslarla reddeden, vatandaşa tek yön zulmü yaşatmaya devam eden, rozeti yakasından çıkarıp aklından çıkaramayan anlayışa karşı esnafın ve vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşa rağmen atılan her adımın karşısındayız” dedi.

“HER DAİM HALKIN YANINDAYIZ”

İlçe Başkanı Sezayi Çetin, mesailerinin çoğunu İlçe Başkanlığında vatandaşların istek ve taleplerine derman olabilmek için harcadıklarını belirterek, yoğun gündemden zaman buldukça esnafla hemhal olmaya gayret ettiklerini vurguladı. İlçe Başkanı Çetin, ” AK Partimiz sadece seçimlerde çarşı ziyareti yapan bir parti değil. Her daim esnafımızın, halkımızın yanındayız ve hesap veriyoruz. İktidarımızın gerçekleştirdiği hizmetleri ve icraatları vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Onların şikayetlerini dinleyip çözüme kavuşturuyoruz.” diye konuştu.

“EKONOMİDE GÜZEL GELİŞMELER OLUYOR”

Ziyaretlerde esnafın ekonomik durgunluktan yakındığını anlatan Sezayi Çetin, “Küresel çapta bir ekonomik daralma yaşadık. Esnafımız biraz sıkıntılı günler geçirdi. Ancak son aylarda ekonomide güzel gelişmeler oluyor. Faiz indirimi, dolar-euro’nun düşmesi, enflasyon baskısının azalması ve kredi puanlarının düşmesi güçlü sinyaller veriyor. Darbelerle, terörle ve entrikayla bileğini bükemedikleri memleketimizi küresel kirli oyuncuların ekonomik baskısıyla alt edebileceklerini sandılar ancak şükür ki Türkiyemizin ekonomisi çok güçlü. İktidarımız ekonomik anlamda gereken önlemleri aldı ve almaya da devam ediyor.” dedi.

Habertrak/Özlem İnan