DOLAR 32,2809 % 0.11
EURO 34,8666 % 0.02
GRAM ALTIN 2.413,19 % 0,16
ÇEYREK A. 3.945,56 % 0,16
BITCOIN 63.494,57 -0.484
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İş insanı Telören yaşamını yitirdi

Son Güncelleme :

02 Temmuz 2019 - 10:30

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Kırklareli’nin, Babaeski İlçesi’nde, İş İnsanı ve Babaeskispor Kulübü’nün Kurucu Üyelerinden Ali Nurzat Telören, geçirdiği kalp krizi sonucunda 84 yaşında hayatını kaybetti.

Babaeski Galatasaraylılar Derneği’nce, Karnaval Wedding Lounge Düğün Salonu’nda 26 Haziran 2019 Çarşamba günü gecesi Galatasaray Kulübü Yöneticilerinden Dilek Kutlu ve Banu Vahapoğlu Akgün’ün de katıldığı 22’inci Şampiyonluk Kutlamaları gecesinde en yaşlı Galatasaray Kulübü Üyesi sıfatı ile Babaeskispor Kurucu Üyelerinden ve İş İnsanı Ali Nurzat Telören’e, Dernek Başkanı Turgay Kuyucuoğlu tarafından plaket verildi.

Gecede plaketi aldıktan sonra kısa bir konuşma da yapan Ali Nurzat Telören,”Ben çok yönlü bir sporcuyum, sarı-kırmızı renkli formalı takımımız Gençlikspor’da 16 yıl forma giydim. Daha sonra Babaeskispor’un Kurucu Üyeliğini yaptım.” Dedi.

Daha sonra sevinç ve mutluluğunu sahnede dans ederek, kutlayan Ali Nurzat Telören, masasına geçtikten bir müddet sonra rahatsızlandı.

Yetkililerin 112 Acil Ambulans Ekibine haber vermesi sonucu, olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra Babaeski Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Nurzat Telören’in kalp krizi geçirmesi sonucu kalbinin durduğu tespit edildi.

Burada doktorların yoğun müdahalesi sonucu tekrar hayata döndürülen Ali Nurzat Telören, Babaeski Devlet Hastanesinde Kardiyoloji Ünitesi ile ilgili Yoğun Bakım Servisi olmadığından dolayı, Lüleburgaz’da Özel bir Hastaneye sevk edildi.

Telören, iki gündür yaşam mücadelesi verdiği Yoğun Bakım Servisinde, tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti.

Evli, 3 kız babası ve 4 torun sahibi Ali Nurzat Telören, en son gecede torunu Yağmur Çelik ile Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Kulübü’nün, 2018-2019 futbol sezonunda kazandığı 22.Şampiyonluk Kupası ve Lig Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirmişti.

Merhum Ali Nurzat Telören’in cenazesi, yarın Cedid Ali Paşa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından eski mezarlıkta toprağa verilecek.

Habertrak/Metin Karakuş