DOLAR 32,2863 % -0.18
EURO 34,8112 % -0.03
GRAM ALTIN 2.406,03 % 0,52
ÇEYREK A. 3.933,86 % 0,52
BITCOIN 64.140,32 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Karakuş ve Seçkin ailelerinin mutlu gecesi

Son Güncelleme :

02 Temmuz 2019 - 10:44

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Lüleburgaz Mektebim Koleji’nde Okul Öncesi Eğitimi Yardımcı Öğretmen olarak görev yapan Aylin Karakuş, Lüleburgaz Taym Asansör Şirketinde Elektrik Teknisyeni olarak görev yapan Cenker Seçkin ile dünya evine girdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Gündüz Onat Festival Alanı Karnaval Wedding Lounge Düğün Salonu’nda düzenlenen Düğün Töreni’ne, 600 kişiye yakın davetli topluluğu katıldı.

Babaeskispor’un Türkiye 2.Profesyonel Liginde mücadele ettiği sezonda Amigosu merhum Alaattin Karakuş ve Hatice Karakuş’un biricik kızları olan ve ayni zamanda Gazeteci Metin Karakuş’un yeğeni olan Aylin Karakuş, bir süredir birlikte olduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli Sabriye Seçkin ve Sınıf Öğretmeni merhum Salih Turgay Seçkin’in oğulları, Cenker Seçkin ile hafta sonu düzenlenen düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Genç çiftin mutluklarının gözünden okunduğu gecede, Karakuş ve Seçkin Ailesi, gelen konukları düğün salonu girişinde birlikte karşıladılar.

Havai fişek gösterileri eşliğinde salona giren genç çiftin düğün töreninde, Piyanist Şantör Zafer Sarmaşık ve Ritim Sazda Murat Gençoğlu, 9/8’lik, muhteşem müzikleriyle davetlileri geç saatlere kadar coşku ile eğlendirdiler.

Tören sonrası ise çok mutlu olduklarını belirten Aylin ve Cenker Seçkin çifti, balayını geçirmek üzere tatil cenneti Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne gideceklerini belirtti.

Haber Trak Gazetesi olarak genç çifti bizde tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habertrak/Metin Karakuş