DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.645,84 3.071
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Mahallere oyun parkları yapılacak

Son Güncelleme :

25 Ekim 2019 - 15:07

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Ahievren, Ballısüle ve Esendik Mahallelerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer de yer aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin çalışmaları, yatırımları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca ziyaretler esnasında Ahievren, Ballısüle ve Esendik Mahallelerinde kurulan çocuk oyun gruplarını da yerinde inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için oyun grubu kurma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımızı çok seviyoruz ve onların mutlu olmaları için çalışıyoruz. Her şey geleceğin sahibi, umutlarımız, yarınlarımız, en büyük hazinemiz çocuklarımız için. Çocuklarımızın mutluluğu için mahallelerimize çocuk oyun grubu kurulumuna devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi her mahallemize Çocuk Oyun Grubu kuracağız. Çocuk Oyun Grubu olmayan mahallemiz kalmayacak.” dedi.

Ahievren, Ballısüle ve Esendik Mahallesi sakinleri ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer’e gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Habertrak/Zekiye Türkkan