DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.000,08 6.125
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Son Güncelleme :

18 Ekim 2019 - 11:42

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türkiye Belediyeler Birliği ve Trakyakent Belediyeler Birliği’nin Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde ortaklaşa düzenlediği “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı”na katıldı.

Toplantıya; Birlik Üyesi Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve Belediye Personelleri katıldı.

Mevzuat Bilgilendirme toplantısında Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak’ı vekâleten açılış konuşmasını yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Değerli Üye Belediye Başkanlarımız ve Birlik Meclis Üyelerimiz ile Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerine programımızın gerçekleştirilmesi adına vermiş olduğu destek ve gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduğumu belirterek hepinize hoş geldiniz diyorum. Trakyakent Belediyeler Birliği’nin çatısı altında verilen eğitim programları belediyelerimizin hizmet kalitesini yükseltip sosyal paylaşım rekabet duygusunu arttırdığından sadece bizim değil çevre belediyelerimizin tecrübelerinden de faydalanmamız için büyük önem taşıyor. Trakyakent Belediyeler Birliği bu iki açıdan bizim için önemli. Trakyakent’in bir önemli görevi de uluslararası platformda yurtdışındaki soydaş Belediye Başkanlarımızla ilişkilerimizin geliştirilmesinde yardımcı olmasıdır. Soydaş belediye başkanlarımızın lobi faaliyetleri açısından Ülkemiz için önem taşıyor. Doğal gücümüzün farkındalık yaratması amacıyla Trakyakent’in bu konuda faaliyete geçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ordumuz ciddi bir harekâtta. Umuyorum ki Mehmetçiğimizin ayağına taş değmeden, burnu kanamadan bu operasyonu başarıyla tamamlarız. “Barış Pınarı Harekâtı” ile vatanımızın bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın güvenliğine yönelik tehdit oluşturan tüm terör örgütlerine karşı mücadele eden Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun.

Toplantının tüm katılımcılara yararlar getirmesini diliyor, toplantının gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un konuşmasının ardından Mevzuat Bilgilendirme Toplantısında uzman eğitmenler tarafından katılımcılara bilgiler verildi.

Habertrak/Timuçin Çınar