DOLAR 32,3514 % -0.12
EURO 34,8193 % -0.1
GRAM ALTIN 2.398,04 % 0,19
ÇEYREK A. 3.920,80 % 0,19
BITCOIN 64.093,99 1.235
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Örnek projeler can bulacak

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2019 - 11:58

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Süleymanpaşa Namık Kemal Mahallesi Muhtarı B. Şebnem Çalışkan iyi bir ekip ile çalışarak mahalleye en güzel hizmeti getirmeye çalıştıklarına vurgu yaparak, gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Süleymanpaşa’nın en genç mahallesi olan Namık Kemal Mahallesi’nin muhtarı B. Şebnem Çalışkan, emekliliğinin tadını mahallesi için çalışarak geçiriyor. Komşu mahalle muhtarları ile iyi diyaloglar kurarak kendini geliştiriyor.

BAŞARILI SEÇİM KAMPANYASI BAŞARIYI GETİRDİ

Yerel seçimler öncesinde yakın bir arkadaşı Çalışkan’a “Ben muhtar olmak istiyorum. Azalarımı belirledim. Seni birinci aza yapmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olur musun? Birlikte çalışır mıyız?” deyince bu teklifi kabul eden Çalışkan, arkadaşına yardımcı olmaya başladı. Fakat seçime az bir süre kala muhtar adayı olan arkadaşı Çalışkan’a “Benim muhtar adayım sensin. Bu görevi sen daha iyi yaparsın.” Der ve Çalışkan’ı ikna eder. Birlikte seçim kampanyası yürütmelerinin sonucunda da Çalışkan, Namık Kemal Mahallesi Muhtarı olur.

MAHALLE DOKUZ YAŞINDA

İsmail Çeşmeli, Gül Karaevli, Enver Önder, Murat Eken ve arkadaşları ile birlikte bu sene dokuzuncu yılını kutlayacak olan Namık Kemal Mahallesi, üç tarafı dere bir tarafı asfalt yol olan Namık Kemal Üniversitesi’ni bünyesinde bulunduran mahallemizin mevcut siteler ve yerleşim alanında 2 bin 500 kişi ikamet ediyor. Namık Kemal Üniversitesi’nde de bine yakın öğrenci ikametlerini mahallemizde gösteriyorlar.

MAHALLENİN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

Köseilyas- TOKİ- Değirmenaltı- Hürriyet Mahalleleri ile komşu olan mahalle muhtarı Çalışkan, komşu mahalle muhtarları ile iyi diyaloglar içinde olup, onlardan her türlü teknik bilgileri alarak, kendini geliştiriyor. Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin ilgili birimlerinden mahallesi için ihtiyaç duyulan eksiklikleri tamamlamak amacıyla gerekli yardımları alıyor.

Resmi kurum, kuruluşlar ile ilgili yazışmalar ile ilgili çalışmaları, gelişmeleri öğrenme aşamasını tamamlayan muhtar Çalışkan, çalışmaları ile dikkat çekiyor.

Mahallesindeki çalışmalarının dışında sosyal etkinliklere de katılarak topluma faydalı olmak için görev alan Çalışkan, “idolüm” dediği ve örnek aldığı Yardım Sevenler Derneği Başkanı Neslihan Gürcanlar ile birlikte üyesi olduğu derneğin çalışmalarına katılarak yardımcı oluyor.

BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇİRİLECEK

Çalıkan, Namık Kemal Mahallesi için belirlediği birçok projesi olduğunu kaydederek bunları zaman zaman basınla paylaşacağına değiniyor. En güzel projesi olarak nitelendirdiği proje ise “yeşili en bol alan çocukların oynayabileceği oyun alanlarıdır” diyen çocuk annesi muhtar Çalışkan emin adımlar ile belirlediği yolda ekip arkadaşlarının ve mahalle sakinlerinin desteği ile yola devam ettiği herkes tarafından takdir ediliyor.

Habertrak/Özlem İnan