DOLAR 32,3876 % -0.3
EURO 34,7380 % -0.22
GRAM ALTIN 2.399,15 % -0,97
ÇEYREK A. 3.922,61 % -0,97
BITCOIN 59.379,84 4.098
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

“Sahada elimiz, kulağımız, gözümüzsünüz”

Son Güncelleme :

02 Ekim 2019 - 11:37

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 7 gün 24 saat boyunca daha temiz bir Keşan’da yaşamamız için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şoför personel ile öğle yemeğinde buluştu.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile buluşan Başkan Helvacıoğlu, bu müdürlüğe bağlı personelin belediyedeki en önemli ve zor görevlerden birinin başında olduğunu dile getirdi ve görevlerini başarıyla yürüttüğünü kaydetti.

İlçenin temizliği için mesai kavramı gözetmeksizin görev yapan personelin istek ve taleplerini dinleyen Mustafa Helvacıoğlu, “Değerli mesai arkadaşlarım, belediyecilikte en önemli hizmetlerden birisi temizliktir. Bugüne kadar yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra da hep birlikte Keşan’ımızı daha yaşanılabilir, daha güzel hale getirmek için yine birlikte çalışacağız. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Keşan’da yaşayan herkesin Keşan’ın önemli bir parçası olduğunu ve ilçenin temizliğinden sadece Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün değil tüm ilçede yaşayanların sorumlu olduğunu kaydeden Mustafa Helvacıoğlu, “Sizler, bizim sahada elimiz, kulağımız, dilimiz ve gözümüzsünüz. Temizlik konusunda sizler gibi biz de çok hassasız. Keşan için özveri ile yürekten çalıştığınızı biliyorum. Özverili çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyorum. Belediyenin en kıymetli ve önemli müdürlüklerindensiniz. Hepimiz mesai arkadaşıyız. Birbirimize sahip çıkmalıyız. Keşan hepimizin ve hepimiz Keşan’ı en iyi şekilde temizlemeli, korumalıyız.” dedi.

Habertrak/Zekiye Türkkan