DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 64.405,51 1.377
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°

Sarı siyahlı oldular

Son Güncelleme :

04 Temmuz 2019 - 16:19

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Geçtiğimiz günlerde iç transferde dört futbolcu ile anlaşan Tekirdağspor, dış transfer çalışmalarına başladı. Teknik kadronun yönetim ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak belirledikleri futbolcular ile yeni sezonun kadrosunu kurma çalışmalarına başlandı.

Dış transferde dört futbolcu Tekirdasğpor’un yeni sezondaki kadrosuna dahil oldu. Yeşilköyspor’dan Bektaş Berk, Sakaarya Serdoğanspor’dan Enes Şimşek, Kavaklıspor’dan Suat Vatansever ve Kavaklıspor’dan kaleci Serhat Serbest Tekirdağspor kulüp binasında törenle imzalarını atarak Tekirdağsporlu oldular.

İmza töreninde hazır bulunan Başkan Mülahim Kuru, Genel Kaptan Tarık Eski, Yönetim Kurulu Üyesi Sevilay Koç Bozdoğan, Teknik Direktör Hasan Alpak hep birlikte futbolcuları basına tanıttılar ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

“SARI-SİYAHLI FORMA KENDİLERİNE ÇOK YAKIŞTI”

Yeni transfer edilen dört futbolcunun ortak görüşleri ise Tekirdağspor’un başarılı olması için geldiklerini, sarı-siyahlı formanın önemini ve Tekirdağspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiklerini kaydettiler. Bu bilinç ile Tekirdağspor’un başarısı için ellerinden gelen bütün çabayı göstererek Tekirdağspor’u bir üst lige çıkaracaklarını söylediler. Tekirdağspor Başkanı Mülahim Kuru ise “Gördüğünüz gibi pırıl pırıl dört genç futbolcu kardeşimiz bundan böyle Tekirdağspor’lu oldular. Sarı-siyahlı forma kendilerine çok yakıştı. Bizler yönetim ve teknik kadro olarak kendilerine güveniyoruz ve inanıyoruz. Tekirdağsporumuzun başarılı geleceği, özlenen günleri için çıktığımız bu yolda, Tekirdağspor camiasına ve spor kamuoyuna sarı siyahlı formanın hakkını verecek spor ruhu, Tekirdağspor sevgisiyle yoğrulmuş bir kadro kurma yolundayız. Bu konuda başta basın mensupları olmak üzere herkesi yanımızda görmek istiyoruz.” Dedi.

Başkan Kuru, yeni transfer edilen futbolcuları tek tek kutlayarak tebrik eden ve başarılar diledi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habertrak/Timuçin Çınar