DOLAR 32,3567 % -0.02
EURO 34,8071 % 0.02
GRAM ALTIN 2.395,32 % -0,06
ÇEYREK A. 3.916,35 % -0,06
BITCOIN 59.432,02 3.057
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Stratejik Plan Toplantıları devam ediyor

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2019 - 10:10

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Ergene Belediyesi birim müdürleri ve stratejik planlama ekibine yönelik 2020-2024 Stratejik Plan Hazırlıkları konulu toplantılar Ergene Belediyesi bünyesinde yapılmaya devam ediliyor.

Ergene Belediyesi Marmaracık ek Hizmet Binası’nda önce ki gün gerçekleşen toplantıda, Ergene’nin önümüzdeki beş yıllık dönemini oluşturacak olan çalışmalar kapsamında belediyelerde stratejik planlamanın önemi, hazırlık süreci, durum analizi, geleceğe bakış, izleme ve değerlendirme süreçlerinden oluşan konu başlıkları, sunum eşliğinde anlatıldı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler genel seçiminin ardından, Ergene ve Ergene halkına yeni dönemde etkin ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla başlatılan ‘2020-2024 Stratejik Planı’ hazırlık çalışmaları devam ediyor. Koordinasyonunu Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimin yaptığı stratejik planda, ilgili birim müdürleri ve müdürlük temsilcilerinden oluşan stratejik planlama ekibine yönelik, eğitim ve bilgilendirme toplantısı çok verimli bir şekilde gerçekleşti.

Ergene Belediyesi’nin 5 yılını kapsayacak stratejik plan sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ”Biz Ergene’de en iyi hizmet belediyeciliğini yapmak istiyoruz ve performans yönetimini çok önemsiyoruz. Türkiye mozaiğini oluşturan Ergenemizde hiçbir ayrım gözetmeksizin nasıl kaliteli bir hizmet veririz bunun derdindeyiz. Ergene Belediyesi’nin görevi Ergene’de yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu, huzuru ve güveni için çalışmaktır. Bunun mücadelesi ise takım ruhuyla, tüm belediyenin ekip olarak çalışmasıyla verilecektir. Değerli vatandaşlarımızı da dinleyerek, onların öneri ve düşüncelerini alarak, ortak akılla anlayışıyla ilerleyeceğiz” dedi.

Habertrak/Zekiye Türkkan