DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.650,00 0.821
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

TEBİS’ten geleneksel tur

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2019 - 14:39

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü, geleneksel Çarşamba Turu’nu yemekli düzenledi.

Kulübün düzenlediği etkinlik için pedallarını Köseilyas’a çeviren 49 bisikletçi, akşam yemeğinde kendileri için köy kahvesinin bahçesinde pişirilen sucuk ekmek ve tatlı yedi.

Etkinlik sonrası TEBİS üyelerinden bisikletçi Mehmet Artun tarafından bisiklet lastiği değiştirme eğitimi verildi. Gerekliliği kadar oldukça faydalı bulunan eğitim, üyeler tarafından ilgiyle izlendi.

“TURLARDA ÖNCE GÜVENLİK GELİR”

Yemek ve eğitim sonrası bir açıklama yapan TEBİS Kulüp Başkanı Kerem Akça, “TEBİS’in Çarşamba Turları her hafta yeni etkinliklerle ve eğitimlerle devam edecek. Bu haftaki katılımdan oldukça memnunuz. Turlarımızın amacı; bisiklet sürmenin yanı sıra üyelerimizin sosyalleşmesi, bisiklet eğitimleri ve bisiklet sporuna farkındalıktır. Bizim için turlarda önce güvenlik gelir. Teknik desteğimizi sağlayan Yavuz Limon, her turumuzda olduğu gibi aracıyla tur boyunca bizi yalnız bırakmadı. Kendisine kulüp adına teşekkür ederim. Ayrıca ‘güvenlik’ denince bizim olmazsa olmazımız eğitimdir. Bu haftaki eğitim için Mehmet Artun’a teşekkür ederiz. Bisiklet sporuna ilgi duyanlar bizimle iletişime geçebilir.” dedi.

Köseilyas köy muhtarının da ziyaret edip, bilgi aldığı etkinlik, Tekirdağ Sahili’nde son buldu.

Habertrak/Ayşe Çinar