DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 62.945,26 5.648
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Üniversitede müzik kampı başladı

Son Güncelleme :

19 Temmuz 2019 - 9:49

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEKNOPARK arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında I. Müzik Kampı başladı.

Bilim, sanat ve spor kampı iş birliği çerçevesinde rektörlük konferans salonunda gerçekleşen programa rektör yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, akademik personel, öğrenciler ve aileler katıldı.
Prof. Dr. Eker açılışta yaptığı konuşmada, kampa katılan öğrencilere bilim, sanat ve spor alanında üniversitedeki akademik personel eşliğinde kendilerini geliştirme fırsatı sunduklarını ve bunun en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Eker, “Müzik ruhun gıdasıdır, sizler de bu gıdayı ne kadar erken alırsanız ileriki yaşlarda daha mutlu bir yaşantı sürersiniz. Bu etkinliğin sonunda müzik enstrümanlarını tanıyarak müzik alanınızı genişleteceğinize, keyifli ve kaliteli zaman geçireceğinizi diliyorum” dedi.
Eker, bu etkinlikler sonunda öğrencilerin müzik enstrümanlarını tanıyarak müzik alanlarını genişleterek, keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini temenni ettiklerini ifade etti.
Müzik dinletisinin de yapıldığı etkinlikte, öğrenciler enstrümanlara ilgi gösterdi.

Habertrak/Özlem İnan