DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.645,84 3.071
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Malkara Belediyesi’nde bayramlaşma

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2018 - 11:40

Malkara Belediyesinde, belediye binası önünde mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma gerçekleştirildi.

Bayramlaşma Programına; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Hüseyin Simen, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Programda Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapmış olduğu konuşmasında; “Öncelikle hepinize saygılar sunuyorum. Umuyorum ki mübarek Kurban Bayramı hem ülkemize hem İslam coğrafyasına hem de dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirecektir. Birlikte geçirdiğimiz onuncu bayram. 4 buçuk yıllık görev süremiz boyunca hep beraber sizlerin verdiği emeklerle Malkara’ya ciddi anlamda değerler kattık. Özellikle eğitim adına üretim adına Malkara’da yaşayan vatandaşlarımızın her biri için değişik değerler kattık. Bu değerlerin hepsi için ben size teşekkür etmek istiyorum. Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum. Umuyorum ki bayram sizlere huzur ve mutluluk getirir. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. ” dedi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un temenni ve dileklerini iletmesinin ardından tüm personele hediyelerini takdim etmesiyle bayramlaşma programı son buldu.

Habertrak/Özlem İnan