DOLAR 32,3476 % -0.04
EURO 34,8446 % 0.13
GRAM ALTIN 2.380,11 % -0,70
ÇEYREK A. 3.891,48 % -0,70
BITCOIN 61.794,71 4.314
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

59 ÜNİVERSİTEYİ AĞIRLAYACAK

Son Güncelleme :

02 Nisan 2019 - 11:19

Üniversite sınavına girecek öğrencilere üniversiteleri tanıtmak ve bilgi vermek amacıyla düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günü” etkinliği, eğitim-öğretimde Türkiye’nin öncü okullarından biri olan Tekirdağ Anadolu Lisesi’nde (TAL) gerçekleştirilecek.

“10. Geleneksel Üniversite ve Meslek Tanıtımı” kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Tekirdağ Anadolu Lisesi bu yıl, rekor sayıda üniversiteyi ağırlayacak. TAL ev sahipliği yapacağı “Üniversite Tanıtım Günü” etkinliği, Türkiye’nin en büyük katılımlı Üniversite Tanıtım Günü olacak. Türkiye’nin önde gelen 59 üniversitesinin öğrenciler ile buluşacağı etkinlik 4 Nisan Perşembe 11:00- 16:00 saatleri arasında öğrenciler ve velilerle buluşacak.

ÖĞRENCİLERE BİLİNÇLİ TERCİH İMKANI

Üniversite sınavına girecek olan öğrencilere tercihlerini gerçekleştirmeden önce üniversiteleri tanıma imkanı sunan bu etkinlik, öğrencilere bilinçli tercih yapmalarında da yol gösterici oluyor. Ayrıca etkinlik kapsamında onlarca üniversite öğrencilere kendilerini daha iyi tanıtma fırsatı da buluyor.

59 ÜNİVERSİTE KATILACAK

Tekirdağ Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılacak olan üniversiteler ise şu şekilde: Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi, Algebra Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Belgrad Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Girne Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Işık Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Bilim Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, İstanbul Kent Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Rumeli Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Karazin Üniversitesi, Kharkiv Politeknik Üniversitesi, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, Kıbrıs İlim Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Niş Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Novi Sad Üniversitesi, OanAkademi, Okan Üniversitesi, Osijek Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Uluslar arası Saraybosna Üniversitesi, Vrsac- Smatsa Pilot Akademisi, Warşova Medikal Üniversitesi, Warşova Teknik Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Yedi Tepe Üniversitesi.

Habertrak/Özlem İnan