DOLAR 32,4329 % 0.19
EURO 35,1462 % 0.25
GRAM ALTIN 2.402,31 % 0,23
ÇEYREK A. 3.927,77 % 0,23
BITCOIN 59.496,37 2.892
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

90+4’TE GOLÜ BULDUK

Son Güncelleme :

21 Eylül 2020 - 11:08

TFF 3.Lig 2.Grup takımlarından Tekirdağspor deplasmanda karşılaştığı Karaman Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında dakika 88’de Karaman Belediyespor’dan İsmet Yazgan, takımını 1-0 öne geçirirken Tekirdağspor ise uzatma dakikalarında 90+4’de Hüseyin Süre ile bulduğu golle beraberliği yakaladı. Tekirdağspor’un son dakikalarda ki beraberliği yakalamak amacıyla yaptığı ataklar umut verdi.

         

MAÇTAN NOTLAR:

Kemal Kanaş Stadı’nda ilk deplasman olan Karaman Belediyespor maçına çıkarken hava parçalı bulutlu ve sıcaklık 27 derece olup futbol oynamaya elverişliydi.

Tekirdağspor’un ilk on birinde geçen seneki kadrodan kaleci Süleyman, Fatih, Ali Arashan, Hakan ve Bülent kendisine yer bulurken, Ceyhun ve Doğukan yedeklerde yer aldı.

Tekirdağspor’un sahada ki en genç futbolcusu 22 yaşındaki Yusuf Turhan, en yaşlı futbolcusu ise 34 yaşındaki yeni transferlerden Şamil Ünal’dı. Maça çıkarken her iki takımında ateşleri ölçüldü.

Karaman Belediyespor ilk kez 3.Lig’de profesyonel olmanın tadını yaşadı. Yöneticilerin futbolculardan daha heyecanlı oldukları gözlendi.

Tekirdağspor’un ilk on birinde yer alan futbolcuların yaş ortalaması 26,3 olarak ölçüldü.

Karşılaşmaya Karaman Beledyespor, kırmızı beyaz çizgili formasıyla, Tekirdağspor ise klasik sarı siyah çizgili formasıyla çıktı.

Her iki takımın da fiziksel anlamda lige hazır olmadıkları gözlendi. Özellikle Karaman Belediyespor oyuncuları maç sırasında sık sık sakatlıklar yaşaması bunun göstergesiydi.

İLK YARI:

Maçın ilk dakikalarında ev sahibi takım Karaman Belediyespor, atak geliştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Dakika 16: Karaman Belediyespor2un soldan kullandığı korner vuruşunda ceza sahasına gelen topu tehlike oluşturmadan Tekirdağspor defansı uzaklaştırdı.

Dakika 18: Tekirdağspor’un sağdan geliştirdiği atakta, ceza sahasında kullanılan uzun taç atışında Karaman Belediyespor’un kalecisi Onur  topu iki hamleyle kurtardı.

Dakika 22:Sol taraftan rakibin geliştirdiği atakta gönderilen uzun topu, Karaman forveti kontrol edemeyince top auta çıktı. Ve kalemiz bir gol pozisyonundan kurtuldu.

Karaman Belediyespor’un baskılı oynamaya çalıştığı dakikalarda Tekirdağspor,  kontrataklarla etkili olduysa da golü bulamadı.

Dakika 27: Maçın hakemi Mehmet Şükrü Közcü, su molası verdi.

Dakika 29: Fatih’in ceza sahasının dışından kaleciyi yokladığı şut, çok az farkla dışarı çıktı.

Dakika 31: Tekirdağspor’un sağ kanattan Hakan ile kullandığı serbest vuruşta Karaman kalecisi Onur öne çıkarak çift yumrukla uzaklaştırdı. Onur’dan seken topu Karaman defansı ileriye gönderdi.

Dakika 38: Karamanspor’un sağdan kullandığı korner atışı, ceza alanında havalandı son dokunan kaleci Süleyman uzaklaştırdı. Ancak Muzaffer, sert bir şutla topu 90’a gönderdi. Süleyman, adeta uzayarak topu kornere çeldi. Kornerden sonuç çıkmadı.

Dakika 43: Karaman Belediyespor’dan sakatlık geçiren  Coşkun’un yerine Yunus Teke oyuna girdi.

İki takımın birbirini yokladığı ilk yarı gol olamayınca heyecansız geçti.

İKİNCİ YARI:

İkinci yarıya Karaman Belediyespor’dan  55’inci dakika da Ufuk Ayaydın’ın yerine İsmet Yazgın, Tekirdağspor’da ise Semih Küçük’ün yerine Ramazan Uzer girdi.

62’inci dakikada Cankurt Atasoy çıktı yerine Uğur Erdoğan girdi.

Dakika 63: Karaman Belediyespor’dan Hamit Kurt, yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 65: İkinci yarının su molası verildi.

Dakika 72: Tekirdağspor’da Ali Arashan Altuntaş’ın yerine Ceyhun Kalıntaş oyuna dahil oldu.

Dakika 75: Tekirdağspor’dan Şamil Ünal yaptığı sert müdahale sonucu sarı kart gördü.

Dakika 78: Karaman Belediyespor’da Hasan Çavdar’ın yerine Ahmet Gökbayrak oyuna girdi.

Dakika 79: Karaman Belediyespor’da Muzaffer İlhan, yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Tekirdağspor’da Şamil Ünal’ın yerine Doğukan Çınar oyuna girdi.

Dakika 80: Tekirdağspor’da Hakan Pehlivan’ın yerine

Karşılaşmayı Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Karaman Belediyespor Yönetimi, Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mulayim Kuru, Tekirdağspor İkinci Başkanı Özkan Sobacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Ökten izledi.

Dakika 88: Karaman Belediyespor atağında İsmet Yazgan topu filelerle buluşturdu.

Dakika 90+4: Tekirdağspor son dakikalarda beraberliği yakalamak amacıyla ataklarını sıklaştırdı. Ceza sahasına gönderilen topta Hüseyin Süre, golü atarak Tekirdağspor’a beraberliği getirdi. Habertrak/Timuçin Çınar