DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.974,26 0.46
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Açık havada sinema izleme keyfi

Son Güncelleme :

16 Ağustos 2018 - 13:40

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği “Ay Işığında Sinema Geceleri” kapsamında “Cici Babam” adlı  sinema filmi vatandaşların seyrine sunuldu.

Malkara Belediyesi bünyesinde kurulan Malkara Belde Kent Hizmetleri San. ve Tic. A. Ş.’nin faaliyete geçirdiği  Halk Park’ta gerçekleştirilen sinema gösterimine Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Meltem Bozoflu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Cici Babam”ın oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Derya Karadaş, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu’nun rol aldığı filmde babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan ve yaptıkları sinsi planlarla cici baba ve annelerinin  arasını açmaya çalışan üç yetişkin kardeşlerin hikâyesi anlatılıyor.

“Cici Babam” film izletisi öncesi Halk Park’a gelen vatandaşlarımıza Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  ile Malkara Belediyesi’nin 4 yıl içinde gerçekleştirmiş olduğu yatırım projeleri ve çalışmaları barkovizyonda izletildi.

Barkovizyon gösterimi ardından Halk Park’a gelen vatandaşlarımızın seyrine sunulan “Cici Babam” adlı komedi filmi büyük beğeni topladı.

Çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla Halk Park’ta eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı bulan vatandaşlarımız görevliler aracılığıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a film izletisi için teşekkür ettiler.

Habertrak/Özlem İnan