DOLAR 32,3322 % -0.6
EURO 34,7184 % -0.43
GRAM ALTIN 2.414,39 % -0,34
ÇEYREK A. 3.947,52 % -0,34
BITCOIN 57.810,00 -4.167
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

ALBAYRAK’A KILIÇDAROĞLU’NDAN SOĞUK DUŞ

Son Güncelleme :

20 Kasım 2017 - 12:02

Kılıçdaroğlu, Edirne Belediye Başkanı’nın devam edeceğini açıklamıştı.  Albayrak için ise herhangi bir imada dahi bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Bu durum ise CHP’nin yeni dönemde Albayrak ile devam etmeyeceği yönünde değerlendirildi.

AÇILIŞLAR YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı yatırımlarının toplu açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Çorlu, Atatürk Spor Salonu ve Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen etkinlikler ile Kılıçdaroğlu Tekirdağ’da adeta rüzgar gibi esti.

GÖZLER KILIÇDAROĞLU’NDAYDI

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm gözler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerindeydi. Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu Edirne’de belediyeler için gittiği davetlerde Edirne Belediye Başkanı’nın önümüzdeki dönem de devam edeceğini açıkça ima etmişti. CHP Genel Başkanı,  Belediye Başkanı Recep Gürkan’a;  “Önümüzdeki dönem yapacak çok işiniz var’’ diyerek adeta Gürkan’ın adaylığını açıklamıştı.

ALBAYRAK UMDUĞUNU BULAMADI

Edirne’de Recep Gürkan’ın adaylığının adeta açıklanmış olmasının ardından aynı beklenti içerisine giren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ise Kılıçdaroğlu, adeta soğuk duş aldırdı. Kılıçdaroğlu, önümüzdeki dönemle ilgili olarak Albayrak’ın tekrar adaylığını işaret edecek en ufak bir şey söylemezken, sadece her CHP’li belediye başkanı için söylediği bazı övgülü ifadelerde bulunması gözlerden kaçmadı.

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYİN”

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında ‘kimseyi ötekileştirmeyin’ diyerek ısrarla vurgu yapması ise ‘’CHP Örgütüyle Albayrak arasındaki gerginliği işaret ediyor’’ yorumlarını beraberinde getirdi. Ayşe Çınar-Özel Haber