DOLAR 32,2792 % -0.64
EURO 34,7941 % -0.28
GRAM ALTIN 2.410,78 % -0,49
ÇEYREK A. 3.941,63 % -0,49
BITCOIN 57.277,84 -4.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Altınova altın mahalle olacak

Son Güncelleme :

30 Mart 2021 - 10:51

Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi’ndeki Şehit Turgut Kurtçu İlkokulu bahçesinde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı spor sahasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Altınova Mahallesi’ni modern bir görünüme kavuşturacaklarını belirterek; “Altınova sahilinin Süleymanpaşa merkez sahilden farkı olmayacak. Sahil bandına parklar, yürüyüş alanları, bisiklet yolları yapacağız. Altınova gerçekten ismine yakışan bir ‘altın mahalle’ olacak. “dedi.

Açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, okulların eksikliklerinin tamamlanması adına desteklerinden dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e teşekkür etti.

“OKULLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

28 spor tesisinin açılışını bir bir açılışını yaptıklarını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Görev süremiz boyunca okullarımızda çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak eksiklerimizi tamamlayacağız. Altınova için güzel çalışmalarımız var. Altınova’nın biraz ihmal edilmiş olduğunu düşünüyorum. Biz bu mahallemizi de güzelleştireceğiz. Sahil bölgemiz başta olmak üzere mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Süleymanpaşa sahilinden farkı olmayan bir sahil yapacağız. Parklar, yürüyüş alanları, bisiklet yolları ile güzel bir yürüyüş alanımız olacak. Altınova gerçekten ismine yakışan bir  ‘altın mahalle’ olacak diye düşünüyorum. Okulumuzun yanındaki alanı da düzenleyeceğiz. Okulun bahçe zemini de düzenlendi. Arkadaki duvarı da yaptık. Altınova Mahallesi’nin şuanda çevre yolu ile bağlantısı yok. Onu da tamamlayacağız. Altınova Mahalle’miz yatırımlarımızla herkesin beğeneceği modern bir görünüme kavuşacak. “diye konuştu.

   

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ardından Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’nın açılış konuşmasını gerçekleştirmesinin ardından çok amaçlı spor sahasının açılışı yapıldı. Açılış sonrası protokol üyeleri öğrencilerle birlikte basket oynadılar.

Açılışa; Süleymanapaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Köşdere, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, Mahalle Muhtarı Hüseyin Ülker, Okul Müdürü Hasan Tolga Aydos, veliler, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.