DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.140,01 0.66
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

“Amacımız Tekirdağsporu layık olduğu yere getirmek”

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2018 - 15:25

Tekirdağspor’da yaşanan başkan krizine Osman Kurt adaylığını açıklayarak son verdi. Tekirdağspor’da başkanlığa aday olarak kimsenin çıkmayacağı konuşulurken, Osman Kurt yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olacağını belirterek Tekirdağspor’a sahip çıktı.

“Yönetim kurulunda olacak arkadaşların şuanda isimlerini açıklama gereği duymuyoruz” diyen Osman Kurt, “Çalışmalarımız devam ediyor. Projelerimiz var. Çalışmalarımız var. Son anda da olsa oluşturacağımız yönetim kurulu arkadaşlarımızla ortak kararlar alıp elimizden gelen fedakarlığı göstererek. Tekirdağspor’u sevenlerin karşısına çıkacağız. Projelerimizi açıklayacağız. Amacımız Tekirdağspor’u layık olduğu yere en kısa sürede getirmek. Bizim hiç acelemiz yok. Acelede etmeyeceğiz. Merdivenleri çıkarken birer birer çıkacağız. İnmemek şartı ile olduğumuz yerde kalmak istiyoruz. İlk anda amatör futbol ruhuna önem vermek zorundayız. Tekirdağspor şu günlerde camia olarak çok zor durumda. Maddi acıdan sıkıntı çok büyük. Ben şuan ki yönetimde 2. Başkan olarak görev yapıyorum. İçerdeki sıkıntıları çok iyi analiz ettim. Bazı konularda mücadele vermeniz gerekiyor. Biz bunları aşamadık. Aşamamamızın nedenleri vardı. Bu nedenlerin hepsini kongre salonunda Tekirdağspor sevenlerine, üyelerine ve delegelerine hepsini anlatacağız.” diye konuştu.

TEKİRDAĞ’IN ÇOCUĞU TEKİRDAĞSPOR’A SAHİP ÇIKTI

Başkanlığa aday olduğunu söyleyen Kurt, “Yönetici arkadaşların her biri başkandır ve başkan adayıdır. Bizim başkanlımızda çıkaracağımız liste ile birlikte kulüpte başkanım deyip, tek adamlık dönemi bitecektir. İyi şeyler olacağına inanıyoruz ekibimiz hazır. Bizler hazırız. Tekirdağ çocuğuz her şeyden önce gençliğimizde Tekirdağspor formasını giydik. Terimizi Tekirdağspor sahasına döktük. Tekirdağspor’u gelmesi gereken yere acele etmeden getireceğiz. Tekirdağ’da da amatör ruh ile başlayarak. Futbolu sevdirerek, yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

FUTBOL ÇOK DEĞİŞKEN BİR YAPI

Kurt, “Futbol çok değişken bir yapı olabiliyor. Amatörde o kadar başarılı, deneyimli topçular dediğimiz o kadar başarılı çocuklar var ki Tekirdağspor’un durumu da mağlum mali acıdan tamamen bir kriz içerisinde bu yüzden takıma iki yada 3 tane deneyimli oyuncu kazandırıp, geri kalan futbolcuları ise alt yapıdan veya amatörde mücadele eden gençlerden oluşturmayı düşünüyoruz.” dedi. Habertrak/Aytaç Doğaner