DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.967,75 1.604
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Ana hedef halka hizmet

Son Güncelleme :

24 Ocak 2019 - 11:34

AK Parti Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına atanması ile birlikte yeni ilçe yönetimi için çalışmalarını sürdüren İlçe Başkanı Sezai Çetin Ak Partiyi daha yükseklere taşıyacak bir yönetim kurulu oluşturma gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Genel Merkez görevlendirmesiyle AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevine getirilen Çetin, bir yandan yoğun ziyaret trafiği içinde tebrikleri kabul ederken, diğer yandan da yeni yönetim kurulunu oluşturmak için yoğun mesai harcıyor.

Çalışmaları ile ilgili bilgi veren Çetin, geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti Süleymanpaşa İlçe Binasında yönetim kurulu için müracaat eden 200’ün üzerindeki partililerle mülakat yapıldığını ifade etti.

İl Başkanı Mülahim Kuru başkanlığında oluşturulan heyetin, Yönetim için başvuran adaylarla görüşerek parti ve seçim çalışmaları hususunda düşüncelerini not ettiğini söyleyen Çetin, ‘’Yönetim Kurulu oluşumunda kısıtlı bir sayı var. Yaklaşık Başvuruların onda birine ancak yer verebileceğiz. Vatandaşlarımızın teveccühü, doğru adımlar attığımızın ispatıdır. Her ne kadar 25 kişilik bir yönetim kuracak olsak da başvuru yapan hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımıza da süreç içerisinde çeşitli görevler vereceğiz. Kalbi partimiz için atan her kardeşimize burada bir görev vardır. Kimseyi dışarıda bırakmayacak şekilde herkesle diyalog halinde hep beraber çalışacağız’’dedi.

Yeni oluşturulacak İlçe Yönetimi için başvuruların 200’ün üzerinde gerçekleştiğine değinen Çetin, daha önce AK Parti teşkilatlarının değişik kademelerinde görev almış olmasının teşkilat ve camiayı tanıma adına kendisi için bir avantaj olduğunu belirtti.

İlçe Başkanı Çetin şunları kaydetti. ‘’Teşkilatı tanıyor oluşumuz, liyakate uygun görevlendirme yapmamızı kolaylaştıracak inancındayım. Yeni Yönetimimizin işlevselliği için inovatif ve interaktif bir bakış açısıyla çalışacağız. Kucaklayıcı ve birleştirici olacağız. Ak partide ana kavram halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıdır. Çalışmada öncelik karşılıksız hizmettir.16 yıllık iktidar oluşumu ve halkın teveccühü bunun sonucudur.

Önümüzde bir seçim maratonu var. Milletimiz, değerlerine değer verenleri 31 Martta değerli kılacaktır. Bu manada halkımızın iradesinin şekilleneceği seçim sandıklardan çıkan sonucun demokrasimizin ilerlemesine vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Habertrak/Özlem İnan