DOLAR 32,3473 % -0.05
EURO 34,7742 % -0.1
GRAM ALTIN 2.392,19 % -0,19
ÇEYREK A. 3.911,22 % -0,19
BITCOIN 59.101,11 2.42
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Atatürk anıtı açıldı

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2018 - 12:02

Malkara Çavuşköy Mahallesine yapılan Atatürk Anıtı açılış töreni gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı’nın açılışı törenine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, STK Başkanları ve Temsilcileri, Daire Müdürleri, Muhtarlar, Malkara CHP Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, Malkara CHP Gençlik Kolları Başkanı Aykut Yeniceli, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı’nın açılışı töreninde Çavuşköy Mahalle Muhtarı Erdal Esen; “Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’nı Çavuşköy Mahallemize kazandıran Malkara Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a teşekkür ederim.” dedi.

Çavuşköy Mahalle Muhtarı Erdal Esen’in ardından konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 4 yıllık hizmet süremizde birçok temel atma töreni, birçok açılış töreni gerçekleştirdik. Gerçekten bugün bunların en anlamlısını gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz bir lider olan, eşsiz bir komutan olan, eşsiz bir devlet adamı olan, bugün yurdumuzun dört bir yanında rengini şehit kanından alan ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan, yine bugün yurdumuzun dört bir yanında ezan sesinin susmamasını sağlayan özgürce aldığımız her bir nefesi borçlu olduğumuz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükran ve sevgimizi ölümsüzleştirecek bir eseri Çavuşköy Mahallemize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte sizlerle paylaşıyoruz. Malkara’ya yapılan bütün yatırımlar için ben Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür etmek istiyorum. Bizler Ulu Önderimizin gösterdiği yolda Muasır Medeniyet seviyesine ulaşmak için 4 yıldır dinlenmeden yorulmadan, azimle ve gayretle çalışıyoruz. Ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Malkara’nın bugüne değil, gelecek 50 yılına imza atacak ve Malkara’nın 50 yılını markalaştıracak projeleri Malkaramızda 4 yılda hayata geçirdik. Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini, devrimlerini, gençliğe hitabesini, Bursa Nutkunu hayat tarzı olarak bilen öğrenen, ezberleyen insanlarız. Bizler Ulu Önderimizin açtığı yoldan bıkmadan, yorulmadan, dinlenmeden devam ediyoruz. Her gün Malkaralı hemşerilerimizin refahı mutluluğu için çalışıyoruz. Bugün özellikle altını çizmek istediğim bir konu var. Özgürce aldığımız her nefesi borçlu olduğumuz Cumhuriyetin kurucusu, ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun silah arkadaşlarına ayyaş diyenlerle bizleri gönlünüzde vicdanınızda aynı yere koymayınız. Ben Çavuşköy Mahallesinin ve Malkaralı hemşerilerimin Atatürk ilkelerine Atatürk devrimlerine olan bağlılığını biliyorum. Ve Malkaralı Hemşerilerime buradan seslenmek istiyorum. İnanıyorum ki pazara kadar değil, seçime kadar değil, mezara kadar bütün Malkaralı hemşerilerim özgürlükle, demokrasiyle, adaletle, cumhuriyetle kalacaklar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan hiçbir zaman ayrılmayacaklar. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum.” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Atatürk Anıtı’nın açılış töreni gerçekleştirildi. Habertrak/Ferhat Akgün