DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.362,81 0.89
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Babaeski engelleri aşıyor

Son Güncelleme :

22 Ocak 2018 - 11:30

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan, “Babaeski Engelleri Aşıyor” projesi final çalışmalarının video görüntüleri, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nce, ülke genelinde örnek gösterilerek,  e-portalına yüklendi.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Bakanlığın aldığı bu kararın kendilerini onure ettiğini belirterek, şunları söyledi.

“Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü e-portalında Türkiye’de sadece Ankara, Bilecik, Gaziantep, Kırşehir, Ordu ve ilçemiz Babaeski de yürütülmekte olan “Babaeski Engelleri Aşıyor” projemiz 2017 yılında 16 engelli kardeşimizle başlayan çalışmasına 2018 yılında 20 kardeşimiz ile devam ederken Bakanlığımızca büyük bir beğeni görerek, 2017 final çalışmalarının videosu Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün, E-Portalına yükleyerek çalışmalarımızın ne kadar önemli ve örnek olduğunu yurt genelinde paylaşmıştır.  Bu paylaşım Babaeski’mizi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzü büyük bir onure etmiştir. Hayatlarında kısıtlılıklar yaşayan kardeşlerimiz bu proje ile seramik çalışmaları, fotoğrafçılık, duvar boyama ve çeşitli spor etkinliklerinde kendilerine hiçbir kısıtlılığın engel olamayacağını göstermiş ve göstermeye devam ederlerken azimlerini projemiz ile birleştirdikleri için kendilerini tebrik ediyor, bu gurur verici projede emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimi yürekten kutluyorum. “Babaeski’de Eğitime engel yoktur” diyoruz. Halk Eğitimi Merkezimizde Özel Eğitim gereksinimi gerektiren vatandaşlarımız için çeşitli kurslar açılmış ve Devletimizin şefkatli eliyle ihtimamla evlerinden alınarak kurs merkezlerine taşınmaktadır. 5 yıldır bu vatandaşlarımız ve aileleri halk eğitim merkezimizde ihtiyaçları doğrultusunda eğitim almaktadırlar. Engeli olan her öğrencimiz, her vatandaşımız, her kardeşimizin eğitimi konusunda engel tanımıyoruz. Her türlü imkânı evlatlarımıza sunuyoruz.” Habertrak/Metin Karakuş