DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 62.671,99 4.871
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

Babaeski TSO’da bilgilendirme toplantısı

Son Güncelleme :

01 Kasım 2019 - 10:41

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) düzenlenen toplantıda, üyeler; “Sanayi Sicil Belgesi” ve “Hazır Ambalajlı Ürünlerin Net Dolum Miktarları” konularında bilgilendirildi.

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından, “Sanayi Sicil Belgesi” ve “Hazır Ambalajlı Ürünlerin Net Dolum Miktarları” konularında Bilgilendirme Toplantısı Oda’nın toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Savaş Erden’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda önce Tekniker Ayfer Yörügel “Sanayi Sicil Belgesi” hakkında sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Şube Müdürü Savaş Erden “Hazır Ambalajlı Ürünlerin Net Dolum Miktarları” ile ilgili sunumunu yaptı.

Bilgilendirme toplantısı, sunumların ardından soru ve cevap kısmına geçildi, katılımcıların sorularını ilgililerin cevaplaması ile program son buldu.

Gerçekleşen toplantıya; Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, Şube Müdürü Savaş Erden, Tekniker Ayfer Yörügel, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Üretim yapan firmalar ile İlçe Serbest Muhasebecileri ve Mali Müşavirleri katılım sağladı.

Habertrak/Ayşe Keşkek