DOLAR 32,2901 % -0.16
EURO 34,7830 % -0.1
GRAM ALTIN 2.407,49 % 0,58
ÇEYREK A. 3.936,25 % 0,58
BITCOIN 64.052,01 0.666
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Babaeski’de Amatör Spor Haftası görkemli bir kapanış programı ile sona erdi

Son Güncelleme :

23 Ekim 2018 - 13:32

Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Amatör Spor haftası etkinlikleri, 1. Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Final maçı ve ardından yapılan kapanış programı ile sona erdi.

Kapanış Programına Kaymakam Hakan Özarslan, 1.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan İlhan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Tugay Kurmay Başkanı Tank Albay Uğur İçöz, Gençlik Merkezi Müdürü Beyazıt ÖRGEL ve çok sayıda davetli katıldı.

Kapalı Spor Salonunda ki etkinlikler Voleybol Turnuvası’nda son 4’e kalan kurum voleybol takımlarının maçları ile başladı. Saat 18:00’ de Babaeski Spor Salonu’nda İlçe Tarım Müdürlüğü ile Babaeski Belediyesi 3-4’lük maçı oynandı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçı Belediye 3-2 kazandı. Ardından 20.30’da başlayan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tugay Komutanlığı arasında oynanan final maçı büyük heyecana sahne oldu ve yaklaşık 600 seyircinin takip ettiği maçı Milli Eğitim 3-0 kazandı ve Şampiyon oldu.

Bu sonuçla; Babaeski Amatör Spor haftası 1. Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasında Milli Eğitim Şampiyon olurken, Tugay 2., Belediye 3., ve İlçe Tarım ise 4’üncü oldu.

Büyük heyecana ve çekişmeye sahne olan maçları hem protokol hem seyirciler büyük bir zevkle takip ederken oyuncular ayrı bir heyecan yaşadılar ve Amatör Spor Haftasının ruhuna ve amacına yönelik çok güzel bir etkinlik oldu.

Maçlar sonrasında başlayan kapanış programı Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk’ün kapanış konuşması ile başladı. Ardından Voleybol Turnuvası ödül töreni ile devam etti. Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan Şampiyon olan Milli Eğitim Müdürlüğüne Kupa ve Madalyalarını verirken halka seslenerek; ‘’Sporun öneminden bahsetti ve ilçemizde spor etkinliklerini daha da arttıracaklarını söyledi. Amatör Spor Haftasında organize edilen etkinliklerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu konuda yoğun mesai harcayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz başta olmak üzere tüm personeline ve katılımcılara teşekkür etti.”

Ödül Töreni sonrasında protokol ve tüm sporcular; Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün bu sene organize ettiği amatör spor haftası etkinliklerinde bağımlılıkla mücadele temasını ön plana aldığı ve hazırladığı slogan olan ‘’Sporcu Ol; Zararlı Alışkanlıklardan Uzak Ol’’ pankartı eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirildi ve program sona erdi.

Habertrak/Metin Karakuş