DOLAR 32,3194 % -0.14
EURO 34,7597 % -0.12
GRAM ALTIN 2.389,14 % -0,32
ÇEYREK A. 3.906,24 % -0,32
BITCOIN 59.106,00 0.963
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°

Bakan Pakdemirli Mestan Özcan’a şiir yazdı

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2021 - 14:41

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tekirdağ ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın kendilerini büyük bir misafirperverlik göstererek ağırladığını kaydetti ve “Mestan Başkan bizi yine çok güzel ağırladı. Ben de ona bir dörtlük ile teşekkür etmek istiyorum” diyerek Mestan Başkan için yazdığı dörtlüğü okudu.

“2023’E GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR MESTAN ÖZCAN”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ziyareti keyifli anlara sahne oldu. AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın misafirliğine ona bir şiir yazarak teşekkür etmek isteyen Bakan Pakdemirli, “Geçen yıl bizi yine Mestan Başkan ağırlamıştı. Bu sabah da misafirperverliğini gösterdi ve bizi ağırladı. Ben de dün, gecenin ilerleyen saatlerinde Diyarbakır’dan dönerken bir dörtlük yazdım ona. Bir okuyayım onu da beğenirseniz bir alkış alırım. Beğenmezseniz alkışlamayın.” Diyerek yazdığı dörtlüğü okudu: “Tarım da, siyaset de, gıda da sorulur ondan. Sözünün eri, gözü pek ayrılmaz AK’tan. Çalışkan, üretken, Tekirdağ’a layık Başkan. 2023’e gümbür gümbür geliyor Mestan Özcan.”

“2023’TE TEKİRDAĞ’IMIZA DAHA FARKLI BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

Sahada küs insan bırakmamak gerektiğinin de altını çizen Bakan Pakdemirli sözlerini şöyle noktaladı: “Mestan kardeşimizin Recep Tayyip Erdoğan’ın buradaki, Tekirdağ’daki temsilcisidir. Onun etrafında herkes birleşecek. Değerli başkanım da herkesi yanına toplayacak. Bir defa sahada küs bırakmayacağız. Kendisi bana gösterdi: Eski il, ilçe başkanlarımıza, herkese benim geldiğime dair davetiye göndermiş. Buna son derece memnun oldum çünkü ister istemez günün yoğunluğundan eskiler bazen unutabilir oluyor. Eskiler bazen biraz da alıngan olabiliyorlar. Bunu da birebir yaşadığım için çok iyi biliyorum. O yüzden bir tane bile küs insan bırakmayacağız. Eğer potansiyelimizi büyütmek istiyorsak, önce kendi içimizden başlayacağız. Kendi birliğimizi sağladıktan sonra inşallah bir araya geleceğiz. 2023’te Tekirdağ’ımıza daha farklı bir noktaya taşıyacağız.”

Habertrak/Serhat Yeşilipek