DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.608,00 -0.543
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

“Başarının anahtarını birlikte kullanıyoruz”

Son Güncelleme :

19 Nisan 2019 - 13:12

Süleymanpaşa İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Emel Bayram, öğrencilerin eğitim ve öğretimine katkı sağlayan sosyal ve sportif çalışmaları, aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Süleymanpaşa İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Emel Bayram, okulun belirlediği anlamlı hedeflere ulaşmak için düzenli etkinliklerle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerine işaret ederek, “Süleymanpaşa İlkokulu, ilimizin ve ilçemizin en köklü okullarındandır. 1924 yılında kurulan okulumuz hiç ara vermeden yıllardır eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okulumuz aynı zamanda ülke genelinde farklı alanlarda birinci, ikinci ve üçüncülük elde etmiş sporcu ve şampiyon ekip çıkarmıştır. Süleymanpaşa İlkokulu; Türkiye Cumhuriyeti Devletine, milletine sahip çıkan, duygu ve düşünceleri sağlıklı bir geleceği olan gençlerin yetiştirilmesini kendisine hedef olarak almıştır. Bunun her türlü çabanın gösterildiği bir okul olma özelliğini okulumuz yıllardır sürdürüyor. Bu anlamlı ve onurlu hedefler ile yola çıkan okulumuzda özellikle sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlardaki faaliyetlerimiz de hızla devam etmektedir. Okulumuzda bu ve buna benzer birçok alanda her ay etkinliklerine devam ederek bu etkinliklere yenilerini eklemektedir.” Değerlendirmesinde bulundu.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

“Başta okulumuz bünyesinde olmak üzere çevremizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere maddi ve manevi desteklerimiz devam ediyor. İlçe genelinde ihtiyaç sahibi okullarımızın okul ihtiyaçlarının temininde yardımcı oluyoruz.” Diyerek öğrencilere maddi ve manevi destek verdiklerini ifade eden Bayram, “Öğrencilerimizin gelişmelerine yönelik ücretsiz sportif faaliyetlerimiz de devam ediyor. Yüzme, halk oyunları, drama, satranç, hızlı okuma ve yazma, basketbol, voleybol, çocuk oyunları, jimnastik gibi alanlarda öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

“150 CİVARINDA ÖĞRENCİMİZ MADALYA ALDI”

Süleymanpaşa İlkokulu’nun il genelinde sosyal ve sportif faaliyetler bazında en çok katkı sağlayan okullardan biri olduğunu kaydeden Bayram, “Bu yıl 150 civarında öğrencimiz madalya almasıyla en başarılı okul olma özelliğimizi devam ettirdik. Okulumuz engelli vatandaşlarımıza destek amaçlı mavi kapak toplama kampanyasında başarılı çalışmalara da öncülük etti ve etmeye devem edecek. Bu alanda da hedefe ulaşıldı. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın projesi olan Sıfır Atık elektronik cihaz toplama kampanyasında 560 kilogram civarında atık toplayarak ilçe okulları arasında birinci olduk.” Dedi.

“SOSYAL VE TOPLUMSAL OLAYLARA DUYARLIYIZ”

Toplumsal ve sosyal tüm olaylara karşı okul olarak duyarlı olduklarına vurgu yapan Bayram, “Öğrencilerimiz, Afrin Operasyonu sürecinde askerlerimize moral vermek için mektup ve tebrik kartları gönderdiler. Bunun yanı sıra okul meclisi tarafından 4/C sınıfı öğrencimiz Poyraz Kazanç başkanlığında sokak hayvanlarına destek amaçlı ciddi çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Şu anda aldıkları yaş mamaları önümüzdeki günlerde belediyenin hayvan barınağına teslim edecekler.” İfadelerini kaydetti.

“OKULUMUZUN TAMAMI BU ANLAMLI PROJEYE DESTEK VERDİ”

Bayram, Tekirdağspor yönetimi tarafından başlatılan “Tekirdağspor Yaşayacak” kampanyasına Süleymanpaşa İlkokulu olarak öncülük ettiklerine de dikkat çekerek “Okulumuzun tamamı, tüm kadrosu, ekibi öğrencileri, velileri ve çalışanları il birlikte, Tekirdağspor Yaşayacak kampanyasına maddi ve manevi destek vererek öncülük ettik. Bu konudaki duyarlılığımız hiç şüphesiz Tekirdağspor’un efsanevi futbolcularından olan okulumuzun eski müdürü Burhan Oyan hocamızı rahmetle anmak olmuştur. Burhan Oyan müdürümüz çok başarılı bir sporcu olmakla birlikte örnek nitelikte bir okul müdürü idi.” Açıklamasında bulundu.

“ÜZERİMİZDE DÜŞEN GÖREVLERİ HARFİYEN UYGULUYORUZ”

Öğrencilerin performanslarının artması için tüm okul yönetiminin el ele güç birliği içinde faaliyet gösterdiğine değinen Bayram, “Okulumuz okul aile birliği yönetimi ve özellikle okul müdürümüz Hüseyin Mutlu ve arkadaşları ile birlik, beraberlik, saygı, sevgi çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendilerinden her türlü desteği alıyoruz. Bizler de üzerimizde düşen görevleri harfiyen uyguluyoruz. Süleymanpaşa İlkokulu’nun en güzel ortamda eğitim ve öğretim yapması için çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz ile olan diyaloglarımız mükemmel. Hepsi görevinin bilincinde olan özel ve güzel insanlar ile çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzun başarılarında hiç şüphesiz velilerimizin desteği, öğrencilerimizin performansları okuldaki planlı programlı güzel hedefli çalışmaların bıkmadan usanmadan devamlılığı oluyor. Bu devamlılığı ve başarının devamı için okulumuzda moral etkinlikleri düzenliyoruz. Okulumuzdaki bu güzel ortamın devamı için velilerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Tüm velilerimize yardımları için velilerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Tüm velilerimize yardımları ve destekleri için teşekkür ediyorum. Müdürümüz Hüseyin Mutlu’ya teşekkür ediyorum ve sizlerle çalışmak ne güzeldir diyorum.” İfadelerini aktardı.

“HEPİMİZ BİRBİRİMİZİ TAMAMLIYORUZ”

“Sevgili öğretmenlerimizden, mini mini yavrularımızdan her zaman destek alıyoruz. Onlar bize çalışma şevki veriyorlar.” Şeklinde konuşan Bayram, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Okul aile birliği yönetimimiz tam bir bütünlük içinde çalışıyor. Hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz. Başarının anahtarını birlikte kullanıyor ve hepimizin kalbi Süleymanpaşa İlkokulu için atıyor. Tüm çalışanlarımıza, taşıma yapan araç sahiplerine, şoförlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca okulumuzdaki bu güzel çalışmalarımıza her zaman destek veren başta mülkü amirlerimiz olmak üzere bütün eğitim camiasına teşekkür ediyorum. Son olarak okulumuz başta olmak üzere yaptığınız aydınlatıcı, yol gösterici ve güzel tanıtım projeleriniz ve haberleriniz için okulumuzun çalışmalarını her zaman kamuoyuna yansıttığınız için Habertrak ailesine teşekkür ederim.”

Habertrak/Zekiye Türkkan