DOLAR 32,2767 % 0.06
EURO 34,8119 % -0.07
GRAM ALTIN 2.410,92 % 0,07
ÇEYREK A. 3.941,86 % 0,07
BITCOIN 63.558,84 -0.262
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Başkan Albayrak Süleymanpaşalıları mest etti

Son Güncelleme :

01 Şubat 2021 - 12:30

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Tekirdağ’ın 11 ilçesinde gerçekleştireceği basın toplantılarından ikincisi Süleymanpaşa Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, Süleymanpaşa ilçesine yapılan yatırımları aktaran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Süleymanpaşa İlçemize 2014 Nisan ayından bu yana TESKİ olarak 833 KM altyapı çalışması ile yaklaşık 508 Milyon TL, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak da yaklaşık 284 Milyon TL olmak üzere toplam 792 Milyon TL yatırım yaptık. “diye konuştu.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen basın toplantısında; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in uyumu dikkat çekti.

BAŞKAN YÜKSEL ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel konuşmasında, ortak basın toplantısı fikrinin Kadir Albayrak’tan geldiğini belirterek, toplantının düzenlenmesinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ederek Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmalarını ve yatırımlarını paylaştı.

“TEKİRDAĞ’A 2,5 KATRİLYONLUK YATIRIM YAPTIK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın şimdiye kadar almadığı yatırımları Tekirdağ Büyükehir Belediyesi ile aldığını belirterek; “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben, diğer belediye başkanları gibi tek kulvarda değil 11 kulvarda birden koşuyorum. Tekirdağ sürekli göç alan ve nüfusu hızla artan bir ilimiz. Biz de büyükşehir belediyesi olarak siyasi parti ayrımı gözetmeksizin 11 ilçemize de eşit mesafedeyiz ve en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda her ilçemiz ihtiyacı olan hizmeti almaktadır, alacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilimize 2,5 Katrilyonluk yatırım yaptık. Ancak yeterli değil. Güçlü bir Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’ın şimdiye kadar alamadığı yatırım ve hizmetleri Tekirdağ’a kazandırmaya devam edeceğiz. “diye konuştu.

“SÜLEYMANPAŞA’YA 792 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPILDI”

Süleymanpaşa’ya yapılan yatırımları aktaran Başkan Albayrak; “Süleymanpaşa İlçemize 2014 Nisan ayından bu yana TESKİ olarak 833 KM altyapı çalışması ile yaklaşık 508 Milyon TL, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak da yaklaşık 284 Milyon TL olmak üzere toplam 792 Milyon TL yatırım yaptık. Önümüzdeki 3 yıl boyunca da tüm ilçelerimize olduğu gibi Süleymanpaşa’ya da gerekli yatırımları yapacağız. “ifadelerini kullandı.

TESKİ’DEN ALTYAPIYA DEV YATIRIM

Toplantıda TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu tarafından 1 Nisan 2014  – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen yatırımlar ile ilgili sunum eşliğinde basın mensuplarına bilgi verildi.

Daha sonra Başkan Kadir Albayrak ve Cüneyt Yüksel basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın toplantısına; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediyesi bürokratları ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek