DOLAR 32,3194 % -0.14
EURO 34,7597 % -0.12
GRAM ALTIN 2.389,14 % -0,32
ÇEYREK A. 3.906,24 % -0,32
BITCOIN 59.106,00 0.963
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°

Başkan Albayrak’a Şehir Tiyatrosu Çağrısı

Son Güncelleme :

14 Ekim 2021 - 11:18

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı öncesi Tekirdağ’da yaşayan tiyatroseverler pankart açarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan şehir tiyatrosu kurulmasını talep ettiler. “Tekirdağ Büyükşehire Şehir Tiyatrosu Yakışır” pankartı ile Başkan Albayrak’ı karşılayan sanatseverler, Albayrak’tan Şehir Tiyatrosu konusunda söz aldılar.

Yeni belediye binası açılana kadar şehir tiyatrosu kurulumunu tamamlamayı hedeflediklerini aktaran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Şubat ayı gibi yeni belediye binamızı açacağız. Belediye binamız açılana kadar tiyatromuzu kurmayı hedefliyoruz. Kültür Daire Başkanımızla, Kültür Müdürümüzle gerekli görüşmeleri yaptık. Yeni büyükşehir binamızda iki tane 500 kişilik tiyatro salonu var. Çok büyük etkinliklere sahne alacağını düşünüyoruz.” diyerek tiyatro severlere söz verdi.

ALBAYRAK ŞEHİR TİYATROSU İÇİN TALİMAT VERDİ

   

Şehir tiyatrosu kurulması konusunda çalışmalara başladıklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Bizim en baştan bu yana planlarımızda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu var. Çok yoğun bir süreçten geçiyoruz. Sizin böyle bir talebiniz olduğunu bilmediğimiz halde bir hafta önce Kültür Daire Başkanımızla görüşerek şehir tiyatrosu ve şehir bandosu ile ilgili talimat verdim. Çalışmalara başlanılmasını söyledim. Tabi yeni belediye binamızın inşaatı da devam ediyor. Şubat ayı gibi açıcağız. Talebimiz belediye binamız açılana kadar tiyatromuzu kurmak. Büyükşehir Tiyatrosunu kurma düşüncesi içerisindeyiz. Kültür Daire Başkanımızla, Kültür Müdürümüzle gerekli görüşmeleri yaptık. Yeni büyükşehir binamızda iki tane 500 kişilik tiyatro salonu var. Çok büyük etkinliklere sahne olacak. Bu konuda çalışmalarımız var.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habertrak/Serhat Yeşilipek