DOLAR 32,4177 % 0.13
EURO 34,8463 % 0.06
GRAM ALTIN 2.404,41 % 0,32
ÇEYREK A. 3.931,21 % 0,32
BITCOIN 59.551,99 3.785
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Başkan Yüksel isyan etti

Son Güncelleme :

20 Ekim 2020 - 10:30

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyeden izinsiz yapılan kazılara isyan etti. Gazdaş’ın yaptığı abonelik bağlantı çalışmalarını kendilerine bildirmediğini söyleyen Başkan Yüksel, firmayı eleştirdi.

Yüksel, Kumbağ’da daha önce ‘abonelik talebi yok’ bahanesiyle Gazdaş’ın binalara bağlantı yapmadığını, yaz döneminde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından onarılan sokakların şimdi ise ‘abonelik talebi var’ denilerek belediyeden izinsiz kazıldığını söyledi.

GAZDAŞ’TAN AKIL ALMAZ UYGULAMA

Süleymanpaşa Belediye Başkan Cüneyt Yüksel, Gazdaş’ın kendilerinden izinsiz kazı yaptığını ve daha önce onarılan sokakları bozduğunu belirterek; “Kumbağ Mahallemizde bu kazılan sokaklarımızı geçtiğimiz yaz sezonu içerisinde komple yenilemiştik. Maalesef sokaklar yenilenirken altyapı kurumları “örneğin Gazdaş gibi” sırf abonelik müracaatı yok diyerek apartmanların gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamadı. Şimdi ise “abonelik taleplerimiz var” diyerek, üstelik kazı programlarını yani hangi gün nerede kazı yapacaklarını belirtmeden (son on beş gün öncesine kadar) gaz bağlantısı yapmak için akıllarınca vatandaşlarımızı kullanıp bizi sıkıştırmaya çalışıyorlardı.” diye konuştu.

“BU ŞEHRİ SAHİPSİZ SANANLAR BÜYÜK BİR GAFLET İÇERİSİNDEDİR”

Kazı kriterlerine uymayan kurumlar için bundan sonra hukuki süreç başlatacaklarını dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Yıllardır “bugün yap-yarın boz”, “sonra yine yap” diyerek vergilerimizin çöp olmasına sebep olan bu çalışma sistemine “Hele bir dur!” demek zorundayız.

Bundan sonraki süreçte, belediyemizin yatırım programlarına (acil durumlar hariç) ayak uyduramayan kurumlara, yeni yapılan yollarımızda kazı izni vermeyeceğiz. Bu sebepten dolayı vatandaşımızın mağdur olmasına sebep olanların, yaptıklarının yanlarına kar kalmasına müsaade etmeyeceğiz.

Bu şehri sahipsiz sananlar büyük bir gaflet içerisindedir. Milletimiz size değil, siz milletimize uyacaksınız.!

Yarından itibaren kazı izinleri dışında veya kazı kriterlerine dikkat etmeyen tüm alt yapı kurumları hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.” diye konuştu. Habertrak/Serhat Yeşilipek