DOLAR 32,2795 % -0.2
EURO 34,8447 % 0.01
GRAM ALTIN 2.408,21 % 0,61
ÇEYREK A. 3.937,42 % 0,61
BITCOIN 63.755,79 -0.428
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Belediyeden aşure ikramı

Son Güncelleme :

28 Ağustos 2020 - 15:35

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Muharrem Ayı’nın vesilesiyle Köprübaşı Mevkii’nde yer alan alışveriş merkezinin önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden biri haline getirilen Aşure ikramı vatandaşlardan da tam not aldı.

HİJYENİK KAPLARDA AŞURE İKRAMI

Perşembe Pazarı karşısında kurulan stantta vatandaşların Muharrem Ayı’nı tebrik eden Başkan Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan ve hijyenik kaplarda sunulan aşurelerden ikram etti.

Yüksel’e aşure ikramında Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin de eşlik ederken, vatandaşlar da aşure ikramı ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdi.

“BEREKETİN SİMGESİ OLAN AŞUREMİZİ PAYLAŞTIK”

Aşure ikramı ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Mübarek Muharrem ayının gelişi münasebetiyle, Süleymanpaşalı hemşehrilerimizle, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşuremizi paylaştık. Aşevimizde kendi imkânlarımızla ürettiğimiz aşurelerimize kıymetli hemşehrilerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyor, Muharrem Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam dünyasına bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Sn. Sezayi Çetin de etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadı, kendisine de teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Habertrak/Özlem İnan