DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.682,49 -0.333
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Beyaz perde Bülent Ecevit Parkı’nda kuruldu

Son Güncelleme :

14 Ağustos 2018 - 11:59

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi iş birliği ile düzenlenen “Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında nostaljik sinema gecelerinin ikincisi Bülent Ecevit Parkı’nda gösterime sunuldu. Cici Babam Filmi Kapaklı halkı ile beyaz perde de buluştu.

“KAPAKLI NOSTALJİK BİR GECE YAŞADI”

Tüm vatandaşları bir araya getiren “Ay Işığında Sinema Geceleri” vatandaşların yoğun ilgi odağı oldu. Yönetmenliğini Meltem Bozoflu’nun yaptığı, kadrosunda ise Güldür Güldür Show ekibinin yer aldığı Cici Babam filmi Bülent Ecevit Parkında izlendi. Kapaklıda vatandaşlar açık havada sinema keyfini Ay Işığında Sinema Geceleri etkinliği kapsamında doyasıya yaşadı.

“GEÇMİŞTEKİ BEYAZ PERDELİ GECELERİ YAŞADIK”

Cici Babam filmini Kapaklılı vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Mandalı, “Geçmişteki ki gibi açık hava da yapılan o beyaz perde gecelerini Ay Işığında Sinema Geceleri etkinliği ile tekrar yaşadık. Halkımız ile birlikte nostaljik gecelere geri döndük. Böyle keyifli programlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK”

Etkinlikten memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya ve Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikleri tekrar görebilmek bizleri çok mutlu etti. Hep birlikte çok keyifli vakit geçirdik.” dedi.

Nostaljik bir gece yaşayan vatandaşlara patlamış mısır ve su ikramları da yapıldı.

Habertrak/Deniz Altuntaş