DOLAR 32,5374 % 0.32
EURO 34,8215 % 0.62
GRAM ALTIN 2.420,14 % 1,68
ÇEYREK A. 3.956,92 % 1,68
BITCOIN 57.298,02 -4.408
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Bölgesel Amatör Lig’e erteleme şoku

Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 11:12

TFF, Bölgesel Amatör Lig’i ertelediğini duyurdu. TFF’den yapılan açıklama şu şekilde geldi:

“Covid-19 pandemisinin son günlerdeki seyri üzerine Bölgesel Amatör Lig maçlarının oynatılması ile ilgili TFF Sağlık Kurulu tarafından bir değerlendirme yapılmıştır.
Yeni tedbirleri zorunlu kılan mevcut süreçte, gerek şartların elverişli olmadığı gerekse 266 takımın katılımının söz konusu olduğu lig organizasyonunun yeni riskler taşıdığı konusunda Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır.
Bu kapsamda, daha önce 17 Nisan’da başlatılması planlanan Bölgesel Amatör Lig’in sağlık şartları uygun olduğu takdirde Mayıs ayının son haftası başlatılması uygun bulunmuştur.

On Beş Aydır Amatörü Başlatamayan Düşmez’e Tepki Yağıyor
Karar sonrası kamplarda ve hazırlık maçları ile 17-18 Nisan’da başlayacak lige hazırlanan kulüpler ise şok yaşadılar.Karar sonrası kulüpler,TFF ve  süreci çok kötü yöneten TASKK başkanı olan aynı zamanda amatörden sorumlu TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez’e büyük bir tepki gösterdi.Özellikle topun ağzındaki amatörden sorumlu Ali Düşmez’e tepkiler karar sonrası çığ gibi büyüdü.

Ali Düşmezci ASKF’ler Teker Teker Seçim Kaybetmeye Devam Ediyor

Ali Düşmez’e yakınlığı ile bilinen ve amatör kurulda görev alan  Denizli ASKF başkanı Feyyaz Ceşen, Kayseri ASKF başkanı Musa Soykarcı, Urfa ASKF başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve Maraş ASKF başkanı Ergün Önal ise geçtiğimiz günlerde başkanlık seçimlerini kaybederek koltuklarından olmuştu. Ali Düşmez daha öncede İstanbul’da seçimi kaybetme korkusu ile 8 Ağustos 2020’de yapılması planlanan fakat ertelenen İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlık seçimleri için tarih verememiş tepkilere maruz kalmıştı.

Habertrak/Timuçin Çınar