DOLAR 32,3424 % -0.45
EURO 34,6805 % -0.42
GRAM ALTIN 2.392,41 % -1,25
ÇEYREK A. 3.911,59 % -1,25
BITCOIN 58.371,09 1.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Bulgaristan Türkleri, ÖZDER’i ziyaret etti

Son Güncelleme :

07 Aralık 2018 - 10:14

 Babaeski Bulgaristan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla, Babaeski Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni  (ÖZDER) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Babaeski Bulgaristan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Özcan ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Derneğin girişinde; Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Çınar, Başkan Yardımcısı Timur İlhan, Sekreter Pınar Sürer, Sayman Zeki Arslan ve Üye Sevim Kızılyar karşıladı.

Başkan Fatma Özcan, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Bugün benim için çok önemli bir gün, her kes bir gün engelli olabilir, çünkü herkes bir engelli adayıdır. Yarın ve biraz sonra başımıza ne geleceğini kimse bilemez. Biliyorsunuz bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, biz bu vesile ile Babaeski de büyük bir eksikliği hissedilen ve kısa bir süre önce kurularak, faaliyete geçen Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyarete geldik. Onların nezdinde tüm üyelerinin de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyoruz. Şuan onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Yetkililerimizden, onlar için hazırlanan uygun yaşam alanlarının daha da artmasını talep ediyoruz. Ben Dernek Başkanı Sayın Oktay Çınar’a, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Gerçekten Derneğin Babaeski de açılması çok güzel oldu. Bizde Babaeski Bulgaristan Türkleri Derneği olarak, sadece bugün değil her zaman kendilerine destek vereceğiz, katkı sağlayacağız. Ben tekrar engelsiz günler dileği ile kendilerinin günlerini kutluyorum”dedi.

Babaeski Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oktay Çınar’da gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Fatma Özcan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Daha sonra Başkan Fatma Özcan, tarafından ikram edilen pasta birlikte kesilerek, davetlilere ikram edildi. Habertrak/Özlem İnan