DOLAR 32,2795 % -0.2
EURO 34,8447 % 0.01
GRAM ALTIN 2.408,21 % 0,61
ÇEYREK A. 3.937,42 % 0,61
BITCOIN 63.755,79 -0.428
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

“Burası siyaset yeri değil”

Son Güncelleme :

08 Haziran 2018 - 13:18

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından Yeniçiftlik Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, “Biz şunu savunuyoruz: iftar sofrasında buluştuk, Ramazan’da bir araya geldik ve buranın siyaset noktası, siyaset yeri olmadığı kanaatindeyiz” dedi.

MİLLETVEKİLİ KÖPRÜLÜ’DEN BAŞKAN UYAN’A TEŞEKKÜR

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Marmaraereğlisi’ndeki gelişime dikkat çekerek; “Başkanımızın da bahsettiği gibi Marmaraereğlisi’ndeki, Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki değişimi ve gelişimi görmemek imkansız. İftarımızı açtığımız bu yerde çok güzel bir kapalı Pazar yerinde bulunuyoruz. Başkanımız İbrahim Uyan’a Marmaraereğlisi’ne ve Yeniçiftlik Mahallemize yaptığı yatırımlar için kendisine teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan’ın ruhu paylaşmaktan geçer. Ben tüm halkımızın tuttuğu oruçların, ettiği duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Ramazan ayının ülkemize birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum. Şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyor, tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeniçiftlik ve Marmaraereğlisi’nde projelerini anlattıklarını ve çalışmalarının devam edeceğini belirten Köprülü: “Biz şunu savunuyoruz: iftar sofrasında buluştuk, Ramazan’da bir araya geldik ve buranın siyaset noktası siyaset yeri olmadığı kanaatindeyiz. Belediye Başkanımız tabi ki hizmetlerini anlatacak ama bizler buraya sizlerle birlikte iftar açmak için geldik. Yeniçiftlik ve Marmaraereğlisi’nde esnafımıza gittik, projelerimizi siyasi çalışmalarımızı anlattık. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burası din bir nokta, Ramazan ayında oruç açmak için bir araya geldiğimiz bir nokta. Bu kürsü de iftar dolayısıyla bir araya geldiğimiz bir nokta.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habertrak/Özlem İnan