DOLAR 32,3322 % -0.6
EURO 34,7184 % -0.43
GRAM ALTIN 2.414,39 % -0,34
ÇEYREK A. 3.947,52 % -0,34
BITCOIN 57.810,00 -4.167
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Büyükşehirden dezenfekte seferberliği

Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 13:40

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Çevre ve Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri korona virüs pandemi sürecinde plaj ve kıyı temizliklerinin yanı sıra dezenfekte çalışmalarını Marmaraereğlisi ilçesi genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Ekipler pazar yerleri, taksi ve otobüs durakları, Hükümet konağı, ilçe emniyet müdürlüğü gibi kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere toplu yaşam alanları girişleri ile cadde ve sokakları dezenfekte ederek önlem alıyorlar.

KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Mart ayı ortalarından bu yana çalışmalarına devam eden Çevre ve Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri mesai kavramı gözetmeksizin halk sağlığını korumak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin çalışmalarının korona virüs sürecinde çok önemli olduğunu aktaran vatandaşlar “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri her gün ilçe merkezimizde, Sultanköy’de, Yeniçiftlikte tüm cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Özellikle kamu kurumlarının dezenfektesine destek olmalarını takdir ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ve ekibine Marmaraereğlisi Halkı olarak teşekkür ediyoruz.” Habertrak/Serhat Yeşilipek