DOLAR 32,3707 % 0.03
EURO 34,7960 % -0.01
GRAM ALTIN 2.394,18 % -0,11
ÇEYREK A. 3.914,48 % -0,11
BITCOIN 59.353,96 2.58
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Büyükşehir’in saati şaştı

Son Güncelleme :

13 Aralık 2017 - 14:46

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa sahil bandına konulan saatler kısa sürede bozuldu.

Tekirdağ Süleymanpaşa sahiline kısa sürede muhteşem görünüm kazandırmayı hedefleyen yerel yönetim, bunun için çok sayıda proje ile sahilde çalışmalar yaptı. Ancak yapılan çalışmalar vatandaşlardan takdir toplarken, uygulanan projelerin aldığı takdir kadar arkasından son durumlarının kontrol edilmeyişi de bir o kadar tepki çekiyor.

SAATLER GERİ KALMAYA BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil bandına konulan saatler kısa zamanda şaşmaya başladı. Vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanan saatlerin sahilde belirli noktalara konulması sonrası kısa sürede bozulmuş olması da vatandaşların tepkisine neden oldu.

“YAPTIKLARI PROJELERİ TAKİP ETSİNLER”

Vatandaşlar: “ Yapılan işlerin bazıları gerçekten çok güzel.  Ancak belediyemizden ricamız yaptıkları işleri yaptık oldubitti gibi görmesinler. Yaptıkları projelerin kalıcı olması için yapsınlar. Böylece sahilimizde var olan güzel işler buraya gelen misafirlerden de tam not almaya devam eder. Unutulmamalıdır ki, bir işi yapmak kadar ardını takip etmekte çok önemlidir” diyerek belediyeye tepkilerini dile getirdiler.

SAHİL KORDONDA BAZI AYDINLATMALAR DA ÇALIŞMIYOR

Sahil bandına çok güzel bir ışıklandırma sistemi de yapan belediye bu ışıklandırma sistemini düzenli aralıklarla denetlemediği için bazı ışıkların yanmadığı ve fazlasıyla karanlık alanların oluştuğu da gözlerden kaçmadı.

BELEDİYENİN KONUYA KISA SÜREDE EL ATMASI BEKLENİYOR

Sahil bandında yapılan çalışmalardan ve projelerden memnun olan Tekirdağlılar “Belediyemiz yaptığı çalışmalara sahip çıksın, bizlerde sahip çıkalım. Elele Tekirdağ’ımızı yaşanacak bir yer yapalım.” dediler. Habertrak/Timuçin Çınar-Özel