DOLAR 32,2642 % -0.24
EURO 34,7765 % -0.12
GRAM ALTIN 2.411,55 % 0,75
ÇEYREK A. 3.942,89 % 0,75
BITCOIN 63.345,42 -1.011
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Çavuşköy zafer koşusunda geri sayım başladı

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2018 - 14:05

Babaeski İlçesi’nde bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan “Çavuşköy Zafer Koşusunda” geri sayım başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenecek olan koşunun sponsorluğunu TÜMOSAN Kırklareli Bölge Bayii Agromot Tarım İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. üstlendi.

Çavuşköy de yapılacak olan kır koşusunda geri sayım başlarken, Babaeskili atletlerin son form durumu hakkında açıklama yapan Organizasyonun Genel Koordinatörü eski milli futbol hakemi M.Ercan Yücel, Gündüz Onat Festival alanında çalışmaların saat 19.00 – 20.00 arasında düzenli olarak bütün hızıyla devam ettiğini söyledi.

Yücel, şöyle devam etti; “30 Ağustos ta start alacak olan 5.Çavuşköy Zafer Koşusu öncesinde bütün hazırlıklarımızı tamamladık, kayıtlarımızı resmi olarak almaya başladık. Ülkenin her yerinden atletlerimizi bu güzel organizasyona davet ettik. Bu sene ilk defa Sayın Valimiz Osman Bilgin’de koşumuza katılarak, yarışmaya katılan atletlere eşlik edecek. Bu anlamda Çavuşköy de düzenlediğimiz Zafer koşumuzda önem kazanmış oluyor. Bazı arkadaşlar yarışma ruhunu yakalarken  sınırlarını tanıma fırsatı  bulan ve cesaretini toplayıp koşmaya başlayanlar koşmayı tutku haline dönüştürenler ile bir koşu karnavalı yaşanacak Çavuşköy de. Hal böyle olunca antrenmanlarımızda çok zevkli neşeli hoş sohbet geçmekte fakat idman saati süresini aşıp azimle  çalışmalara doyamayan hız idmanları ile hazırlanan iddialı arkadaşlarımızda mevcut. Bu yıl 5’incisini gerçekleştireceğimiz Çavuşköy Zafer koşusu çalışmalarında sona doğru geri sayım başladı. Atletik Trakya Grubu tarafından bir tertip komitesi oluşturduk. Sporcularımızın derecelerini sağlıklı bir şekilde ölçmek ve yaş tasnifi yapmak için Race Timing firması ile anlaştık. Yarışma sonrası her yaş grubunda dereceye giren atletlerimize madalya vereceğiz. Parkurumuz 7 km ve 13 km ve + 6-12 yaş grubu için hazırlanacak. Koşuya katılacak olan atletlere tişört yaptırdık, madalyalarını hazırladık. Bizim tek amacımız atletizm federasyonunun takvimine resmi olarak girmektir. ”

Habertrak/Metin Karakuş