DOLAR 32,5374 % 0.32
EURO 34,8215 % 0.62
GRAM ALTIN 2.420,14 % 1,68
ÇEYREK A. 3.956,92 % 1,68
BITCOIN 57.298,02 -4.408
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

CHP İl Başkanı’ndan sert tepki

Son Güncelleme :

29 Aralık 2020 - 10:43

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Malkara ilçesine doğalgaz getirildiği törende yer alarak doğalgazı ilçeye kendisi ve partisi getirmiş gibi davranan AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ı eleştirdi.

Saygın; 2015’ten bu yana ilçeye doğalgaz gelmesi için tüm emeği verenin Malkara Belediyesi olduğunu dikkat çekti. Buna rağmen açılış töreninde AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın doğalgazı sanki kendisi bağlatmış gibi davrandığını ve kendi bağlatmış gibi açılış nutukları attığını söyleyerek Özcan’ı eleştirdi.

       

“MALKARA BELEDİYESİ 2015’TEN BU YANA ÇABALIYOR”

Malkara’ya doğalgazın gelmesinde en büyük emeği Malkara Belediyesi’nin verdiğini dile getiren CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın; “Doğalgaz girişimlerini bilindiği gibi belediyeler yapıyor. Malkara Belediyesi 2015 yılında ilçeye doğalgaz gelmesi için talepte bulunarak meclis kararı aldı. 2015’ten bu yana ilçeye doğalgaz gelmesi için de tüm emeği veren, çabalayan Malkara Belediyesi. Malkara Belediyesi CHP’li belediye başkanımız tarafından yönetilmekte.” diye konuştu.

“DEVLET PROJESİNE SAHİP ÇIKIYOR”

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın doğalgaz açılış törenindeki tavrını eleştiren CHP İl Başkanı Saygın; “Tüm bu doğalgaz için girişimlerde bulunan Malkara Belediyesi. Ama açılış töreninde bakıyoruz ki; AK Parti il Başkanı sanki kendisi bağlatmış gibi davranıyor. Zaten devletin bir projesi. Devlet projesine sahip çıkıyor. Kendi bağlatmış gibi açılış nutukları atabiliyor. Zaten alıştık bu tabloya. Bunlar her zaman yaptıkları şeyler. Bir siyasi partinin il başkanı doğalgazı kendi bağlatmış gibi, kendi partisine mal etmek üzere açılışında bulunuyor. Gazdaş firması muhtemelen haber vermiştir. Tabi firma devletten alacağı parayı düşünerek haber verebilir. Bu normal. Ama tabi esas doğalgaz konusunda en büyük çabayı veren Malkara Belediyesi’dir. Kimse bunu es geçemez.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habertrak/Serhat Yeşilipek