DOLAR 32,2792 % -0.64
EURO 34,7941 % -0.28
GRAM ALTIN 2.410,78 % -0,49
ÇEYREK A. 3.941,63 % -0,49
BITCOIN 57.277,84 -4.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

CHPLİ YAĞCIOĞLU YÜKSEL’İ TOPA TUTTU

Son Güncelleme :

16 Kasım 2019 - 12:21

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkan adayı ilker Yağcıoğlu, yaptığı basın toplantısında Süleymanpaşa Belediye başkanı Cüneyt Yüksel’i adeta topa tuttu.

Yağcıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  “Muratlı yoluna bağlanan bölgedeki asfaltlama çalışmaları karayolları eliyle CHP belediyesi döneminde geciktirilerek Süleymanpaşa’lı hemşerilerimiz ve özellikle Zafer Mahallesi sakinleri cezalandırılmıştır.

İskelenin kiralanması ve üzerine bazı tesislerin yapılması konusunda iskelenin kira ücreti karşılığında CHP belediyesi tarafından talep edilmesine rağmen, kullanımına müsaade edilmemiş, sonrasında ise yüksek kira talep edilmiştir.

‘’CHP’Lİ BELEDİYELERE HAKSIZLIK’’

AKP Belediyesinin seçim sonrası yaptığı müracaata olumlu cevap verilmiş ve CHP belediyesinden istenen kira bedelinin 1/3’ünden az bir kira bedeliyle kiraya verilmiştir. Kiraz Festivalini Sponsorlar marifetiyle yaptığını birçok yerde ifade eden Süleymanpaşa belediye başkanımızdan sponsorların kimler olduğunu ve varsa belediyemiz ile olan ticari ilişkilerini açıklaması hususunu şeffaf belediyecilik örneği vermesi için bekliyoruz.

TREDAŞ’A SERT TEPKİ GÖSTERDİ

TREDAŞ’ın 30 Ağustos konserine sponsor olduğu ifade edilmişti. Aynı desteği CHP belediyelerine ve Büyükşehir Belediyemize de vermesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Vatandaşın ödediği elektrik ücretleri ile ahbap çavuş ilişkisi kurulup sponsor olunacağına vatandaşa ucuz elektrik verilmesinin doğru olacağını düşünüyoruz. Millet Parkı yapmak amacıyla sahil yolundaki bütün askeri bölgenin istendiğini biliyoruz. Şehrimizde bulunmasından gurur duyduğumuz 8.Mekanize Piyade Tugayı ve personelinin lojman sahası olan bölgenin ve Tugay Komutanı konutunun bile talep edilmesine sebep olan ve şüphesiz ki ilçemizin maddi değeri yüksek bir bölgesindeki bu büyük arazi parçasının, hangi projeyle değerlendirileceğini, yapılacak tesislerde kimlere rant sağlanacağını merak ediyoruz. Tugay Komutanı Konutuna bile göz diken bu hırs neyin göstergesidir.

Marmara Ereğlisi Belediyesinin asfalt plenti kiralanarak malzeme temin edildiği ifade edilmektedir.

Süleymanpaşa Belediyemize destek veren Kara Yollarımıza teşekkür etmekle birlikte aynı desteği neden CHP belediyelerine vermediğini sormadan geçemeyeceğiz. Yerel Seçimlerden sonra geçen 8 aylık sürede CHP Belediyesinin Süleymanpaşa’da kurduğu ve işlettiği sosyal belediyecilik örneği projelerden durdurulan veya seviyesi azaltılanların sebebini merak ediyoruz” diye koştu.