DOLAR 32,3485 % -0.17
EURO 34,8412 % -0.15
GRAM ALTIN 2.381,30 % -0,51
ÇEYREK A. 3.893,43 % -0,51
BITCOIN 64.174,45 1.029
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Çocuklar okula bu yoldan gidiyor

Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 11:25

Barbaros içler acısı halde

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Barbaros Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları nedeniyle sokaklar çamur deryasına döndü.  Alt yapı aylar önce bitmesine rağmen mahalleye çivi dahi çakılmadı. Çocuklarının çamurlu yollardan okula gittiğini söyleyen mahalle halkı, “Bize oy istemeye kimse gelmesin” diye tepki gösterdi.

DOĞALGAZ VE KANALİZASYON KAZILARI YAPILDI

Barbaros Mahallesi’nde geçen yıl tamamlanan kanalizasyon ve bu yıl biten doğalgaz çalışmaları mahalleyi savaş alanına çevirdi. Çalışmalar aylar öncesinden bitmesine rağmen mahallenin sokaklarına araç giremiyor. Mahalleli belediyenin yolları yapmamasına isyan ediyor.

AMBULANS SOKAĞA GİREMEDİ

Mısra Sokak ise girilmez halde. Bir vatandaşın hastalanması sonucu sokağa ambulansın giremediğini söyleyen vatandaşlar, belediyenin biran önce sokaklarını yapmasını istiyor.  Vatandaşın sırtta ambulansa taşındığını belirten mahalleli, evlerine çamurdan gidemediklerini kaydetti.

OKUL YOLUNDA DA MANZARA AYNI

Çamurdan okula giden çocuklarda nasibini aldı. Barbaros İlkokulu’nda eğitim gören çok sayıda çocuk çamurlu yolları geçip de okuluna ulaşıyor. Çocuklarının çamurdan okula gitmekte zorlandıklarını kaydeden veliler, yağmur yağmaması için dua ettiklerini söyledi.