DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 64.131,01 0.734
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor

Son Güncelleme :

18 Kasım 2017 - 12:26

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkezinde bulunan 19 Mayıs ve 23 Nisan Çocuk Parklarına ipli tırmanma seti ve ip karuseli montajı yapıldı.

Çocuk oyun gruplarının bulunduğu bölüme Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan ipli tırmanma ve kendi ekseni etrafında dönen ip karuseli çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.

Çocukların büyük ilgisini çeken eğlenceli ve hareketli dizaynları ile oyun parklarını tamamlamak için ideal bir grup olan ip tırmanma seti ve ip karuseli, çocukların eğlenirken spor yaparak sağlıklı yaşamalarına da yardımcı olacak.

Oyun gruplarının çocukların beden gelişimine katkı sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Yeni nesil oyun grupları çocukların daha çok beden gelişimine katkı sağlıyor. Dolayısıyla çocuklarımızın bedensel gelişimine hizmet eden oyun grupları sayısını artırmak ve oyun algılarını değiştirmek için parklarımıza yeni nesil oyun gruplarını monte ediyoruz. Parklarımız daha eğlenceli ve kullanışlı hale geliyor.” dedi.

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik olarak çocuk parklarına yeni nesil oyun gruplarının kurulması, çocuklar ve aileleri arasında sevinçle karşılandı.

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilerleyen günlerde ilçe merkezinde bulunan parklara halat salıncak ve kuluçka salıncak kurulumuna devam edilecek. Habertrak/Timuçin Çınar