DOLAR 32,3788 % 0.05
EURO 34,7923 % -0.08
GRAM ALTIN 2.396,89 % 0,00
ÇEYREK A. 3.918,91 % 0,00
BITCOIN 59.732,01 3.817
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Cüneyt Yüksel’den Maklube Açıklaması

Son Güncelleme :

19 Aralık 2017 - 13:51

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, hakkında FETÖ bağlantılı olduğu yönünde sosyal medyadan yapılan iddialara yanıt verdi.

Yüksel açıklamasında; “Çok açık söylüyorum. Bu nedir biliyor musunuz ? 17-25 Aralık’a rağmen, 15 Temmuz’a rağmen o sofralardan kalkmayanlarla uğraşsınlar. Başkaları ile değil. “dedi.

Süreçte 17-25 Aralık’tan sonra onların FETÖ terör örgütüne hizmet ettiklerinin anlaşıldığından sonra koptuklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Yüksel; “Cüneyt Yüksel olarak kendi adıma söyleyeyim. Hiçbir zaman ben o sofralara oturmadım, bu ekiple hiç beraber olmadım demedim. Ta ki bu adamların derdi Allah rızası değil, bunlardan kopun dedikleri güne kadar. Herkes olduğu gibi Allah için organizasyonların yapıldığı bir yer olarak bakıldı.  O güne kadar da ben ve bir çok AK Partili de onlarla birlikte oldu. Ama hemen arkasından kalkın dedikleri an herkes oraları boşalttı. Boşaltmayanlarda zaten şuanda hakim, savcı önünde. Çok önemli net bir tarih konuldu. 17-25 Aralık’tan sonra  bunların terör örgütü oldukları anlaşıldı. Buna rağmen gerek Bank Asya ile çalışmaya devam etmiş, gerek üst düzey yöneticileri ile diyaloglar devam etmiş vesaire bunlar üzerinden operasyonlar zaten devam ediyor. Bu tarihe kadar yaşananları herkes biliyor. Ben 2010 yılının Şubat ayında TASİAD’dan istifa etmiş birisiyim. Ona rağmen savcılık bu konuda bir soruşturma yaptı. Allaha hamd olsun alnımız ak bir şekilde çıktık. 2009’dan beri aktif siyaset yapan birisiyim. Her ortama girip çıkıyoruz. Kalkmışlar il müdürü ile bir fotoğrafımızı paylaşmışlar elimizde karanfil ile, huzur evinde yaşlı ziyareti yapıyoruz. Adam İl müdürü, neden birliktesin diyorlar.  Kardeşim o tarihte böyle bir şey mi vardı. Neden birliktesin diye soruyorsun? Çok açık söylüyorum. Bu nedir biliyor musunuz ? 17-25 Aralık’a rağmen, 15 Temmuza rağmen o sofralardan kalkmayanlarla uğraşsınlar. Başkaları ile değil. Bu tamamen parti içerisinde yapılmış bir algı operasyondur. Biz buna kolay kolay taviz vermeyeceğiz. Bizi buraya Başbakanımız atadı, Cumhurbaşkanımız onayladı. Kalk derlerse kalkarız, otur derlerse otururuz. Cüneyt Yüksel İl Başkanı değil, mahalle başkanı olacaksın derler, gider mahalle başkanı oluruz. Hiçbir şekilde koltuk hevesimiz yok’’ dedi.