DOLAR 32,2727 % -0.24
EURO 34,8270 % -0.09
GRAM ALTIN 2.390,12 % -0,14
ÇEYREK A. 3.907,85 % -0,14
BITCOIN 63.797,25 0.146
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

CÜNEYT YÜKSEL’DEN YAŞLILARA UYARI

Son Güncelleme :

21 Mart 2020 - 10:23

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamayı, Süleymanpaşa Belediyesi’nin sosyal hesabından paylaşarak Süleymanpaşa’daki yaşlı vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Süleymanpaşa’da cadde ve sokakların gün boyu yaşlılarla dolu olduğuna dikkat çeken Yüksel, “Lütfen aile bireyleri olarak, büyüklerimizi uyaralım ve kalabalığa çıkmamaları konusunda ikna etmeye çalışalım. Salgının, şakasının olmadığı ortada…” ifadelerini kaydetti.

“KAYBETTİĞİMİZ 9 VATANDAŞIMIZIN TAMAMI YAŞLILARIMIZ”

“Yaşlılarımızın kalabalıktan kaçınarak, kendilerini tamamen izole etmeleri ve kişisel temizliklerine daha da önem vermeleri artık kaçınılmaz.” Değerlendirmesinde bulunan Yüksel, “Sağlık bakanımızın bu akşam yaptığı açıklamalara baktığımızda görüyoruz ki; korona virüsü dolayısıyla kaybettiğimiz 9 vatandaşımızın tamamı yaşlılarımız.” Dedi.

“SALGININ, ŞAKASININ OLMADIĞI ORTADA”

Yüksel, salgının şakasının olmadığına işaret ederek “Maalesef üzülerek söylüyorum ki, bugün cadde ve sokaklarımız yaşlılarımızla doluydu. Lütfen aile bireyleri olarak, büyüklerimizi uyaralım ve kalabalığa çıkmamaları konusunda ikna etmeye çalışalım. (Mümkünse, zaruri ihtiyaçların karşılanması dışında kimse kalabalığa girmesin, illaki dışarda işi olan varsa kişisel temizliklerine, özellikle el temizliği, kıyafet temizliği ve sürekli kullanılan Cep Telefonu vb. eşyalarının dezenfektesine dikkat etsin.) Salgının, şakasının olmadığı ortada…” açıklamasında bulundu.

Habertrak/Özlem İnan