DOLAR 32,3424 % -0.45
EURO 34,6805 % -0.42
GRAM ALTIN 2.392,41 % -1,25
ÇEYREK A. 3.911,59 % -1,25
BITCOIN 58.371,09 1.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Cüneyt Yüksel’den yeni proje

Son Güncelleme :

03 Haziran 2019 - 12:22

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile birlikte eski iskelede incelemelerde bulundu.

Yıllardır atıl durumda olan iskeleyi şehre kazandırmak isteyen Başkan Yüksel, projesinin detaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile paylaştı.

“İSKELEMİZİN ŞEHRİMİZİN TURİZMİNE ÖNEMLİ ETKİLERİ OLACAK”

Başkan Yüksel, iskeleyi baştan sona inceleyen heyete bilgilendirmelerde bulunurken; “İlk aşamada güçlendirme ve genişletme çalışmaları yapmayı düşünüyoruz. Halkımızın ziyaretine açılacak iskelemizde restoran, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Su Sporları Merkezi olacak. Amatör Balıkçılarımız için de özel yerler planladığımız iskelemizin şehrimizin turizmine önemli etkileri olacak. Bu çalışmayı festival sonrasında yapacağımız toplantılarla daha da şekillendireceğiz.” açıklamasında bulundu.

ŞENTOP VE YEL’DEN YÜKSEL’E TAM DESTEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de iskelenin tekrar şehre kazandırılacak olmasının oldukça önemli olduğuna dikkat çekerlerken Başkan Yüksel’i projesinden dolayı tebrik ettiler.

Habertrak/Özlem İnan