DOLAR 32,2767 % 0.06
EURO 34,8119 % -0.07
GRAM ALTIN 2.410,92 % 0,07
ÇEYREK A. 3.941,86 % 0,07
BITCOIN 63.558,84 -0.262
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Deva Partisi yapılanmasını tamamlıyor

Son Güncelleme :

05 Ağustos 2020 - 11:56

Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, teşkilatlanma çalışmalarını son hızda sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta kurucu ilçe başkanlarını açıklayan Çebi, İl Yönetim Kurulu ve İl Başkanlığı ile ilgili gerekli başvuruların da tamamlandığını açıkladı.

Kısa süre önce kurulan ve Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi, Tekirdağ’da teşkilatlanma çalışmalarına İl Başkanı Hasan Berk Çebi ile start vermişti. Çebi, Kurucu ilçe başkanlarının da açıklanmasının ardından Tekirdağ Valiliği’ne ve ilçe kaymakamlıklarına gerekli başvuruların da yapıldığını kaydetti.

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çebi, “Tekirdağ Kurucu İl Yönetim Kurulu ve İl Başkanlığı ile ilgili gerekli başvurular Tekirdağ Valiliği’ne yapılmış olup Malkara, Marmaraereğlisi, Muratlı, Saray İlçelerinde ise Kurucu İlçe Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanlığı ile ilgili gerekli başvurular İlçe Kaymakamlıklarına yapılmıştır. İl ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kaydetti.

Deva Partisi Tekirdağ Kurucu İl Bașkanı Hasan Berk Çebi’nin açıkladığı Kurucu İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Malkara Oktay Engin, Marmaraereğlisi Hakkı Alçan, Saray Faruk Atansoy, Muratlı Zafer Șengül.

Habertrak/Özlem İnan