DOLAR 32,3876 % -0.3
EURO 34,7380 % -0.22
GRAM ALTIN 2.399,15 % -0,97
ÇEYREK A. 3.922,61 % -0,97
BITCOIN 59.379,84 4.098
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

DEVA’YA REKOR KATILIM

Son Güncelleme :

10 Ekim 2020 - 12:30

DEVA Partisi’ne yoğun bir üye katılımı olduğunu söyleyen DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, toplamda 4 bin kişilik üyeye ulaştıklarını açıkladı. İl Başkanı Çebi, önümüzdeki haftalarda tamamlanacak 4 ilçe kongresinin ardından il kongresi için başvuruda bulunulacağını dile getirdi.

DEVA Partisi’ne yoğun bir üye katılımı olduğunu dile getiren İl Başkanı Hasan Berk Çebi; “Özellikle Süleymanpaşa, Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerimizden yoğun bir talep var. Tabi diğer ilçelerimizden de var. Bunlarla birlikte veri tabanlarımız güncellendi. Yeni üyelerimiz günden güne çoğalmış oldu. Süleymanpaşa ilçemizde binin üzerine çıktık. Toplamda 4 bin kişilik üyeye ulaştık.

Ortak akılda isimler elde etmeyi amaçladık. Sayı çok olunca kesişen isimler de oldu. “diye konuştu.

İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANIYOR

İlk ilçe Marmaraereğlisi’nde yapıldığını ifade eden İl Başkanı Çebi; “Kongrelerimiz başladı. İlk olarak Marmaraereğlisi ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Yarın Muratlı ilçe kongremiz var. Önümüzdeki hafta Malkara ilçe kongremiz var. 4’ünü tamamladıktan sonra il kongremizi tamamlamak için başvuruda bulunacağız. Çok yoğun ve iyi giden bir süreç. Talep olması bizleri memnun ediyor. İl binamızda sizlerle ilk toplantımız yapıyoruz. Köprübaşı mevkii Pazar Sokağı’ndayız. Kapımız herkese açık. İl binamızın resmi açılışını Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımı ile yapmayı planlıyoruz. İl kongremize de Genel Başkanımız gelecek. Yoğun bir süreçteler onlar da. Türkiye’nin dört bir yanında il kongrelerimiz gerçekleştiriliyor. “diyerek sözlerini tamamladı. Basın toplantısına DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şerife Türüdü de katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek