DOLAR 32,2687 % 0.08
EURO 34,7385 % -0.12
GRAM ALTIN 2.403,91 % -0,22
ÇEYREK A. 3.930,39 % -0,22
BITCOIN 64.259,99 -1.729
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°

DOÇEK Kaletepe ve İskeçe’deydi

Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 12:03

 

DOÇEK haftayı dolu dolu kapadı, Pazar günü iki ayrı gurupla hem komşu Ülke Yunanistan’ın İskeçe kentindeki karnavalına gitti hem de 41 doğa sever ile birlikte Kaletepe de yürüdü.

Sabah erken saatlerde Yunanistan İskeçe kentindeki karnavalına katılmak için yola çıkan  DOÇEK üyesi 35 kişilik ekip  gün içinde yaklaşık yüzellibin buluştuğu İskeçe’deydi ve  gece geç saatlerde Keşan’a döndü.

41 kişilik yürüyüş ekibi ise ise Keşan Kaletepe çevresinde bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Bahardan kalma  güneşli bir havada Keşan Belkoop’tan başlayan “Yakın Çevremiz” temalı doğa yürüyüşü  Bayraktepe ve  Kaletepe (Radyolink İstasyonu) çevresinden dolanarak  öğlen yemeğin den sonra  Üniversitenin yanından devam etti ve  başladığı nokta olan Belkoop’ta  son buldu.

Yürüyüşçüler doğanın eşsiz güzelliklerini seyredip, Keşan ve çevresini kuş bakışı gözlemleyerek faaliyetin keyfini çıkardılar.

Uzun zamandır DOÇEK ile  bisiklet ve  yürüyüş faaliyetlerine katılan Serap Yılmaz, “DOÇEK’le birlikte doğada olmaktan zevk alıyorum tüm faaliyetlere elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum, doğayı sevenler ve doğada iz bırakmak isteyenler bize katılabilirler” dedi.

DOÇEK Genel Sekreteri Nail Özkan, “Bu haftada güzel bir parkurda yürüyerek, katılımcıların Keşan ve çevresini kuş bakışı izlemelerini sağladık, hem bölgemizin hem de yakın çevremizin tanıtımı acısından bu tür faaliyetlerimiz belirlediğimiz takvim doğrultusunda devam edecek, doğayı doğada yaşamayı seven her yaşta katılımcıyı, yürüyüşlerimize bekliyoruz” dedi. Habertrak/Hülya Ural